Bundnaive danskere støtter islam

Al den larm og ballade, opmærksomhedssyge og hyleri om ramadan er en årlig påmindelse om fejlslagen integration, skriver Marie Høgh i Jyllands-Posten.

”En jøde kan ikke regne med at slipper helskindet over Den Røde Plads på Nørrebro – i hvert fald ikke med kalot eller synlig jødestjerne. På pladsen i Nørrebros hjerte lyser skiltet ”Glædelig ramadan” imod ham som mørket fra det, der kan blive Europas undergang, hvis vi ikke snart tager os gevaldigt sammen og ser skriften på væggen. Det lysende skilt er et vidnesbyrd om, at islamiseringen af Danmark ikke længere er snigende – nej, vi støtter den skam selv. Man skal da være så velkommen til at fejre ramadan – det er endda muslimernes grundlovssikrede ret, men hvorfor kan de ikke gøre det i stilhed, som jøderne fejrer deres højtider uden at gøre et væsen af sig?

Sandheden er den, at den stigende antisemitisme i hele Europa kommer fra islamistiske miljøer. Islam er allevegne, og der skal ikke skabes en dansk tradition om ramadan. Men vi er åh så rummelige – og bundnaive over for en religion, der er så fjern fra vores egen”.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)