Danmark er fyldt op med en muslimsk 5. kolonne

Terrortruslen mod Danmark og danskerne er blevet skærpet på grund af krigen mellem Israel og Hamas i Gaza, oplyser Politiets Efterretningstjeneste (PET) i et interview med Berlingske.

”Den aktuelle krig spreder en selvstændig potentiel risiko for terroraktioner, og budskabet om hævn mod især jøder spredes gennem tekst, billeder, videoer og taler, lyder det fra PET. Samlet set betyder det, at trusselsniveauet i Danmark er højere end i mange år. Alene intensiteten og den voldsomme eksponering af den aktuelle konflikt har potentiale til at radikalisere”, lyder det fra PET.

Budskaber om hævn mod jøder spredes, oplyser PET, uden at konkretisere, hvem der spreder de antijødiske budskaber. PET (og de øvrige danske myndigheder) har nemlig en stående ordre om, at de herboende muslimer, der er skyld i det forhøjede trusselsniveau, ikke må nævnes. Dem holder de danske myndigheder hånden over.

Vi kan lige så godt droppe illusionerne: Islamistisk terror har virket og vundet, fordi den uigenkaldeligt har forandret det danske samfund.  Vi bliver dagligt mødt af diverse former for terrorsikring såsom betonklodser, panserafspærringer, maskinbevæbnet politi o.lign. Vi ser pro-palæstinensiske demonstrationer i vores gader og bevæbnede soldater ved jødiske institutioner.

Virkeligheden er, at vold og terror er systemisk indbygget i islam. 99 pct. af terrorangrebene i Europa begås af muslimske indvandrere eller efterkommere heraf. Europæerne har efterhånden lært at leve med terror. Også i Danmark er den islamistiske trussel blevet integreret i den danske dagligdag og livsform. Vi må se i øjnene, at der i Danmark lever en stor gruppe mennesker, hvoraf mange har dansk statsborgerskab, der står i radikal opposition til Danmark og de danske værdier. De udgør en gigantisk og uløselig sikkerhedsrisiko.

Det lykkedes for den politiske elite herhjemme at overbevise danskerne om, at islamistisk terror er en naturlov, som man er nødt til at leve med. Hver gang vi bliver ramt af terror, bliver det sædvanlige skuespil opført. Magthavernes svigt og knæfald for islamistiske terrorister bliver solgt som medfølelse og solidaritet. Terroren afpolitiseres og i stedet hvidvaskes og normaliseres som almindelig kriminalitet. Og terrorbekæmpelsen er udliciteret til PET og gjort til en budgetpost på finansloven.

Terror kan naturligvis udryddes, men det kræver handlekraftige politiske ledere, der ikke stikker hovedet i busken, men som tør tage tyren ved hornene. Tyren er det muslimske mindretal med dets had til europæisk livsførelse og værdier. Ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt udgør muslimerne terroristernes sympatisørsump og rekrutteringsbase og dermed den femte kolonne, både i Europa og i Danmark. Enhver muslim er ganske enkelt en potentiel sovende celle, som pludselig kan se lyset, blive radikaliseret og gribe til terror.

Danskerne har et legitimt ønske om at leve i fred, ikke under trusler fra nogen, der dræber uskyldige og ødelægger vores frihed, men det ser politikerne i Folketinget stort på. I deres univers går konventionerne og muslimernes retsstilling forud for danskernes sikkerhed. Og derfor bliver den muslimske 5. kolonne ikke deporteret, men integreret i det danske samfund.

André Rossmann

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)