Danmark huser utallige spilleklubber

 

Foto af RDNE Stock project Caption: Gaming er blevet et populært foretagende, som samler folk i foreninger.

Der er næsten ingen grænser for, hvad man kan give sig til på nettet og det er ingen hemmelighed, at gaming og online spil er ved at være blevet en stor ting. Og det er langt fra kun i det store udland, at der spilles på livet løs. Også herhjemme i Danmark bliver der duelleret godt. Det viser sig blandt andet i mængden af spilleklubber og foreninger rundt om i landet, hvor folk i alle aldre kan dygtiggøre sig i forskellige spil på nettet såsom blandt andet online multiplayerspil eller forskellige kortspil. 

Esporten som samlingspunkt 

Esport er blevet den helt store beskæftigelse herhjemme. Det viser sig i et enormt stort antal af danske spillere. Faktisk er Danmark et af de lande med allerflest esport-spillere. Op imod 730.000 spiller esport herhjemme. Med så mange spillere kommer det måske som ingen overraskelse, at Danmark også er udstyret med en masse foreninger, der understøtter esporten. Faktisk findes der mere end 200 foreninger i Danmark alene, som udbyder esport som aktivitet. Der er altså rigelige steder, man kan gå hen, hvis man vil dele glæden for esport med andre engagerede spillere, og det gælder faktisk, uanset om man har kastet sin kærlighed på CS:GO, Fortnite, Minecraft, Roblox eller noget helt femte. Udover at nyde spillene i selskab med andre handler disse foreninger om fællesskab og sammenhold. I disse rammer er det nemt at stifte nye bekendtskaber og skabe venner for livet.

Nogen af de steder, man finder esportsklubber i Danmark, er blandt andet på Sjælland i byer som Slagelse, Næstved og Holbæk. Selvfølgelig byder København og hovedstadsområdet også på en hel del klubber. Blandt andet finder man esportsklubber på Nørrebro og Amager. På Fyn kan man blandt andet blive en del af en esportsklub i Odense og i Faaborg, mens Jylland huser klubber i eksempelvis Kolding og Aarhus. Det er kort sagt rigelig af steder at vælge imellem, hvis man er på udkig efter en esportsklub at blive en del af. Hvem ved; måske en dag man kan gøre sig stort i de mange turneringer, der også findes, og hvor flere danskere har triumferet.  

 

Poker som samlingspunkt

Foto af Pixabay Caption: Også poker er et populært spil, der formår at samle folk i klubber.

Esport er langt fra det eneste, der bare ruller derud og hiver masser af spillere og klubber til sig. Også når det kommer til kortspillet poker, findes der flere klubber i Danmark for netop dette spil. Mange er med årene blevet vant til at spille poker på nettet. I dag kan man nemlig spille poker flere steder online og ofte i en række udgaver såsom for eksempel Omaha Poker samt Texas Hold’em. Der er god grund til, at pokeren især er at finde på nettet. Det er nemlig her, at man støder på de licenserede spiludbydere. Når man er en licenseret spiludbyder, betyder det, at man har fået godkendelse på, at man må udbyde spil, som baserer sig på indsatser. Det er dog også muligt at blive en del af en pokerklub. Når man udvælger sig en pokerklub i Danmark, bør man først og fremmest sikre sig, at den på samme vis som de online spiludbydere har modtaget licens. I disse klubber handler det i høj grad om at træne sin kunnen i poker samt at blive en del af et socialt fællesskab.

I Danmark finder man i omegnen af femten pokerklubber med bevilling. Disse klubber er spredt ud over landet. Blandt andet finder man pokerklubber på både Sjælland og i Jylland. På Sjælland findes der henholdsvis tre klubber, mens man i Jylland kan finde elleve. Desuden har Bornholm en enkelt pokerklub. Mange spillere, som siden er blevet professionelle, er startet ud i en pokerklub. Klubberne skaber nemlig alletiders udgangspunkt for at få øvet sig og samtidig dyrke og styrke interessen for det udfordrende kortspil. Har man mod på det, kan man siden rykke til turneringer, som kan findes både på nettet og fysisk i større byer rundt om i både Danmark og udlandet. 

Alt i alt findes der altså rigtig mange steder, man kan gå hen, hvis man vil dyrke interessen for gaming, online spil og kortspil sammen med andre. Danmark skaber nemlig rammerne om masser af foreninger og klubber, hvor man her kan udleve og dyrke interessen for spil side om side med andre.  

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)