Danske jøder lever i fysisk og mental ghetto

De danske jøder er nødt til at krybe langs husmurene og gemme deres symboler væk i offentligheden, fordi et stort flertal i både det danske establishment og i den danske befolkning har valgt side til fordel for palæstinenserne. Synagogen i Krystalgade i København og andre jødiske institutioner er hegnet inde. De fredelige jødiske borgere, som er den største integrationssucces nogensinde i Danmark, jøderne, skal passe rigtig meget på hele tiden, fordi Danmark har importeret ca. 320.000 aggressive og jødehadende muslimer, der er fuldstændig ligeglade med danske værdier og myndigheder.

Sikkerhedssituationen for de danske jøder er blevet så kritisk, at forsvaret er nødt til at støtte politiet i at bevogte israelske og jødiske lokationer. Dette skal ske fra forventeligt den 6. december, oplyser Børsen.

Vi har et hold på omkring 90 værnepligtige, der kan stå til rådighed ved den her opgave. Hvor mange der konkret bliver brug for, afhænger af opgavens endelige omfang”, siger Troels Lund Poulsen.

Forsvaret har før bistået politiet ved bevogtningsopgaver. Men den indsats blev sat i bero i starten 2022, da sikkerhedssituationen i Europa ændrede sig med Ruslands invasion af Ukraine. Nu genoptages indsatsen altså.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)