Danskerne har valgt at jøder skal kunne forfølges i Danmark

Ingen politikere har nogen intention om at fordrive jøderne fra Danmark og de vil afvise ethvert ansvar for den aktuelle antisemitisme og forfølgelse af danske jøder. Men det er politikernes ansvar, skriver Rune Toftegaard Selsing i Jyllands-Posten.

”For forfølgelsen er en direkte konsekvens af politikernes beslutninger. Lige så vel som det er en politisk beslutning, om forfølgelsen skal fortsætte. Lars Løkke og Mette Frederiksen erklærer højstemt deres intention om at beskytte jøder, men de gør intet for at forhindre islams fremvækst. Islam er bare ikke foreneligt med jøder. Man må vælge. Og hvis man ikke vælger, har man alligevel truffet en tung og skæbnesvanger beslutning.

Danskerne sætter deres kryds ved politikere, der de facto ønsker mere islamisk indvandring. Og politikerne for deres del går åbenlyst kun op i, at intentionen med deres politik er synlig. Se mig, jeg vil det gode, og det gode er at åbne landet for dem, der gerne vil hertil. Vi kommer alle til at betale prisen for vores valg i form af stigende utryghed, geografisk og kulturel opsplitning, vold og trusler. Det jødiske samfund er desværre blot mere udsat end andre”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)