De to dræbte mænd fra skyderiet i Herlev er nu endeligt identificeret

Københavns Vestegns Politi har i samarbejde med svensk politi nu endeligt identificeret de to mænd, der blev dræbt tirsdag aften ved Sennepshaven i Herlev.

Der er tale om to svenske mænd på henholdsvis 21 og 23 år. Den endelige identificering bekræfter de antagelser, Københavns Vestegns Politi har haft siden tirsdag aften og de nærmeste pårørende er underrettet. Af hensyn til efterforskningen kan Københavns Vestegns Politi ikke give yderligere detaljer i forbindelse med de to mænds identitet.

”Vi har forståelse for at denne sag giver anledning til mange spørgsmål i offentligheden, men vi håber samtidig på forståelse for, at vi bliver nødt til at være tilbageholdende med informationer i denne sag af hensyn til efterforskningen, som er meget omfattende og involverer en række danske politikredse og svensk politi, siger politiinpektør Flemming Madsen.

Københavns Vestegns Politi er fortsat massivt til stede omkring Sennepshaven i Herlev for at efterforske sagen og genskabe trygheden. Når der er nye oplysninger Københavns Vestegns Politi kan dele med offentligheden, så bliver det meldt ud via Twitter.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)