DEBAT: TERROR – GØR DET NØDVENDIGE. (af Peter Seier – medstift. af Nye Borgerlige)

Fra terrorangrebet i Stockholm, april 2017.
Peter Seier Christensen

Af Peter Seier Christensen – medstifter af Nye Borgerlige 

Så blev Sverige ramt af terror. Modbydeligt ja. Overraskende nej.

Efter terrorangrebet så vi det sædvanlige skuespil opført. Politikerne var ude at sige, at vi skal stå sammen, livet går videre, Vi skal gøre som, vi plejer, ellers vinder terroristerne.

Statsministeren gik så langt som at sige: ”Det er en sorgens dag, men også en viljens dag, viljen til at bekæmpe mørket”. Hvilket hykleri. Han tør end ikke nævne fjenden ved navn, og da slet ikke gøre det, som skal til. Har han ingen skam i livet?

Inger Støjberg fejrede for nyligt, at regeringen har gennemført 50 stramninger på udlændingeområdet. Alene det, at der er gennemført 50 tiltag viser, at der er tale om lappeløsninger. Det er kun nødvendigt at gennemføre ganske få stramninger, som til gengæld er effektive, hvis man tør tage fat om nældens rod.

Hvad er det for stramninger, som bør gennemføres?

Vi skal stoppe for al asyl i Danmark.

Det er det absolut vigtigste. At stoppe tilstrømningen. Det vil ikke løse problemet, men det er vanvid at fortsætte asylindvandringen, når vi ved hvor skadelig den er for Danmark. Her tænker jeg ikke kun på terror og terrortrussel, men også på kriminalitet, økonomi og sammenhængskraft.

Vi skal udvise kriminelle udlændinge konsekvent efter første dom.

Hvorfor skal vi lade kriminelle udlændinge opholde sig i Danmark? Det giver absolut ingen mening. Flere af terroristerne, der har stået bag terrorangrebene de seneste år, er netop udlændinge, som allerede er dømt for kriminalitet.

Udlændinge skal kunne forsørge sig selv.

Kan de ikke det, må de rejse.

Det er væsentligt af hensyn til økonomien, men det vil også have betydning for kriminalitet, terrortrussel og radikalisering, hvis nogle af de mest utilpassede rejser,. Det er jo netop de mest utilpassede, der bor i ghettoområderne uden arbejde og uden kontakt til det danske samfund. Det er med til at skabe grobunden for radikaliserede sympatisørsumpe.

Det er bare at komme i gang, men det sker ikke. De nuværende politikere vil ikke handle. De sætter konventioner og lignende over hensynet til den danske befolkning. Og efter næste terrorangreb vil de stå der igen med ansigtet i alvorlige folder og tale om at vi skal stå sammen og alle de andre floskler.

Er du enig med Seier Christensen i, at Danmark er nødt til at vedtage så drastiske lovændringer? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del debatindlægget på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb