Det danske folk er godt igang med at blive udskiftet

Du er ved at blive udskiftet. FNs har en plan om “replacement migration”.

Vi europæerne får så få børn, at vores kultur vil uddø indenfor et overskueligt antal generationer, hvis tendensen fortsætter.

Kvinder skal i gennemsnit føde 2,1 børn for at en befolkning kan opretholdes. I EU føder kvinderne i gennemsnit 1,6 børn.

FN har længe arbejdet på deres egen løsning.

Økonomisk katastrofe

Det faldende befolkningstal vil få alvorlige økonomiske konsekvenser på en række områder.

Der er både selvkørende biler, butikker uden personale og kunstig intelligens på vej, så de faldende børnetal vil næppe føre til mangel på arbejdskraft. En McKinsey-rapport konkluderer, at op mod 45 procent af alle nuværende former for arbejde vil være automatiseret af teknologi, som allerede findes i dag. Man mangler bare at implementere det.

Men bankerne kommer til at mangle lånere. Og virksomhederne vil mangle forbrugere til at købe deres tøj, elektronik osv.

Med overbefolkning i den tredje verden og underbefolkning i Vesten, vil FN forsøge at slå to fluer med ét smæk.

“Replacement migration”

Svaret er ifølge FN såkaldt replacement migration – erstatningsmigration. Altså, at svindende kulturer skal suppleres med ikke-vestlige migranter for at sikre den stigning i produktiviteten som er nødvendig for at holde sammen på den økonomiske model vores samfund er bygget på.

“FNs beregninger viser, at befolkningen i Japan og næsten alle europæiske lande vil falde kraftigt fra 1995 til 2050,” viser en FN-rapport.

LÆS OGSÅ:  Pensionskassernes Administration investerer 250 mio. kr. i Odense-byggeri

Rapporten titlen “Ny rapport om erstatningsmigration fra FNs befolkningsafdeling” skriver videre, at “i flere lande, herunder Estonien, Bulgarien og Italien, vil befolkningen falde med mellem det kvarte og en tredjedel. Desuden vil befolkningerne i gennemsnit blive rekord gamle. I Italien vil den gennemsnitlige indbygger gå fra at være 41 år i 2000 til 53 år gammel i 2050. Fra at der er fire eller fem personer i den arbejdsdygtige alder per pensionist, vil der kun være to i 2050.”

Det er forståeligt, at økonomer gyser ved disse tal. Men mange er også betænkelige ved, at vores kultur, der giver verden så meget på så mange måder – økonomisk, kulturelt, humanistisk og demokratisk – er på vej til at forsvinde.

Kulturer skal ofres på integrationens alter

Ifølge FN-rapporten skal der være fart på erstatningsmigrationen: “Migrationen til Europa skal være det dobbelte af hvad den var i 1990’erne,” står der i rapporten, der er fra 2000.

Men hvis de mange nyankomne skal kunne arbejde og have købekraft, er de nødt til at blive integreret i vores samfund. Europas nationale kulturer er en hindring for dette, og derfor skal de ifølge FN undermineres.

Europæiske lande “dyrker en følelse af homogenitet og særegenhed … og det er præcist hvad EU, efter min mening, bør gøre sit bedste for at underminere,” fortalte FNs formand for International Migration, Peter Sutherland ved et internationalt møde om migration i 2012.

Udover sin høje position i FN var Peter Sutherland mangeårigt medlem af den lyssky internationale organisation Bilderberg og han bestred en ledende stilling i Goldman Sachs.

LÆS OGSÅ:  Studerende stormer Appleforhandler inden studiestart

Danskerne udskiftes

I 1970 var den danske befolkning på 4,9 millioner mennesker. Fertiliteten har siden da ligget under de kritiske 2,1, og vi burde derfor værre færre danskere i dag. Men i 2019 er den danske befolkning på 5,8 millioner.

Stigningen i befolkning skyldes migration, og at de nye danskere føder flere børn.

Siden 2014, hvor EU for alvor åbnede grænserne til Afrika og Mellemøsten, har der i Danmark været den største stigning i fertilitetet siden 1983. Dette var – måske ikke overraskende – året, hvor flygtninge fik tilkendt ret til familiesammenføring. Fertiliteten fik yderligere et kraftigt nyk opad i 1984, hvor børnechecken blev indført. Konsekvensen af denne kombination af familiesammenføringer og børnecheck kan ses på grafen sidst i artiklen.

Stigningen i antallet af fødsler siden 2014 er så voldsom, at mange fødestuer ikke kan følge med. Mange jordemødre har som følge af stigende pres og stress de seneste år opsagt deres job.

En tredje vej?

De to scenarier – at danskerne uddør, eller at vores folkeslag langsomt men sikkert erstattes af ikke-vestlige migranter – kan lyde skræmmende.

Men er der en tredje vej?

I Ungarn har regeringen et godt tilbud til forældre: Hvis de får tre børn, får familien et til skud på knap 60.000 kr. til en bil med syv sæder. Og får de fire børn slipper moderen for at betale indkomstskat resten af livet. Så er der råd til både flyverdragter og daginstitution, og forældrene har mulighed for at spare op til deres pension.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Japan som eksempel til efterfølgelse

Den familievenlige politik sker ud fra en devise om, at Ungarn ønsker at bevare sin kultur og demografiske homogenitet. Måske synes mange ungarere også, at det trods alt er sjovere at lave børn end at fylde sit land med hundredtusinder af ikke-vestlige migranter.

Kan Danmark gøre noget?

I Danmark har vi igennem tiden forsøgt os med lignende fertilitetsstimulerende tiltag – og med stor succes (se graf sidst i artiklen). Det kunne vi gøre igen ved f.eks. at forhøje børnechecken og lave den om til et fradrag på moderens arbejdsindkomst. Den økonomiske fordel ved at få børn vil dermed være større, men kun for dem som har et arbejde. Par, hvor kvinden ikke arbejder – hvoraf ikke-vestlige udgør en meget stor andel – vil samtidigt miste det økonomiske incitement til at få børn.

En anden mulighed er at acceptere det faldende børnetal på den korte bane og så se, om ikke børnetallet retter sig op senere hen. Det vil få alvorlige økonomiske konsekvenser. Men på den lange bane kan det måske samlet set vise sig at være klogere?

Penge er trods alt ikke alt.

Graf: Antallet af børnefødsler sammenholdt med familiepolitik i Danmark 1901-2014 (https://da.wikipedia.org/wiki/Danmarks_demografi#F%C3%B8dselsrate)

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)