DF’er i video: “Tolerance i Islam går kun én vej”

Martin Henriksen, medlem af Dansk Folkepartis hovedbestyrelse, har delt en video, hvori han rejser en række spørgsmål om den måde, vi i Danmark tolererer opførelse af moskéer på, mens man i muslimske lande som Tyrkiet omdanner historiske kirker til moskéer.

Martin Henriksen skriver i den forbindelse:

“I Danmark opfører vi tyrkiske Erdogan-moskeer 😳 I Roskilde stod daværende borgmester, og nuværende kirkeminister, Joy Mogensen (S) tilmed for åbningen af den lokale tyrkiske moske.

I Tyrkiet er det så lidt anderledes. Her overtager den tyrkiske præsident Erdogan i stedet kirker, og senest er det gået udover, den for kristne historisk og centrale kirke, Hagia Sofia. Hagia Sofia er nu formelt overtaget, og skal fremover være en moske. Hvem sagde erobringsideologi?!

Så mens imamerne, De Radikale, Venstre, Konservative, Socialdemokraterne mfl. fabler om tolerance og religionsfrihed overfor islam, så indskrænker selv samme islam friheden for alle andre.

Det var måske værd at tænke lidt over, inden flertallet af politikkerne stemmer ja til den næste moske i Danmark. Bare en tanke herfra 🤔”

....

Hvad mener du om Martin Henriksens betragtninger? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del gerne artiklen på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)