Død over Israel og USA

Af Lars Hedegaard.

Den muhamedanske by, Dearborn, i Michigan har netop fejret den såkaldte Al-Quds (Jerusalem) dag. Den er indstiftet af den iranske blodhund, aytollah Khomeini, hvis efterfølgere i Teheran stadig ser det som deres Allah-givne opgave at udrydde hver eneste jøde i verden.
I islam er det død hele vejen rundt. Og i Dearborn blev dagen fejret med maner, idet demonstranter ikke bare krævede ”død over Israel”, man sandelig også ”død over USA”. Midt i USA er der altså en by, hvis indbyggere vil eliminere landet.
Engang var der amerikanske socialister og kommunister, der ville lave revolution, men få af dem havde planer om at fjerne staten fra landkortet.
En af de muhamedanske aktivister, Tarek Bazzi, begrunder hadet til USA med et citat fra den sorte ekstremist, Malcolm X, der sagde, at ”USA er et af de mest rådne lande, der nogen sinde har eksisteret på denne Jord”.
Det er folk som Tarek Bazzi, Joe Biden prøver at få til at stemme på sig ved at forråde Israel og fedte for Hamas. Det har været hans bestræbelse i længere tid, men hvad har det gavnet ham? Hvis han troede, at hans anti-israelske kurs ville indynde ham hos de vælgere, han skal bruge for at vinde i Michigan, har han taget grundigt fejl. Leflen for ekstremister får dem blot til at blive mere ekstreme, og amerikanske muslimer og deres venner på den yderste venstrefløj er begyndt at kalde Biden ”Genocide Joe” – Folkemords Joe.
Hvis Joe ikke kan vinde Michigan, skal der snydes ekstraordinært meget, for at han kan ”vinde” præsidentvalget i november.
Det vil selvfølgelig blive forsøgt, for det er sådan, demokraterne vinder i USA. Spørgsmålet er, om det vil være nok.
Det ærgerlige er, at ingen af de katastrofer, der netop nu destabiliserer verden og bringer den vestlige civilisation til afgrundens rand, ville være indtruffet, hvis Donald Trump havde været præsident. Ingen krig i Ukraine, ingen krig i Gaza, og barbarerne i Teheran ville ikke have fået et utal af milliarder til at betale for terror.
Verden kommer til at betale en dyr pris for at have svælget i det af medierne oppumpede had til Trump.
Inden så længe kommer Allah og tager dem.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)