Dørmænd fik tæsk af “gruppe”

Havnen, Køge

Kl. 03.01 søndag rykkede politiet ud til en restauration på Havnen i Køge, efter at to dørmænd havde været i konfrontation med nogle gæster, som skulle bortvises fra stedet.

Politiet fik ved restaurationen kontakt til de to dørmænd på 26 og 31 år, der i fællesskab havde arbejde med at bortvise en gruppe af gæster. Herunder var de begge blevet slået i ansigtet og på kroppen med knytnæveslag af personer i den gruppe, der skulle bortvises. Politiet oplyser ikke, hvilken etnicitet denne “gruppe” havde.

Gruppen af de bortviste var nu væk fra restaurationen, men hændelsesforløbet blev klarlagt via videoovervågningsmateriale, så de mistænkte voldelig mænd kunne udpeges.

Den bortviste gruppe gemte sig i en baggård ikke så langt væk, så politiet fandt dem og fik iblandt de tilstedeværende anholdt en 38-årig mand fra Køge som en af de voldelige mænd.

Den 38-årige blev sigtet for vold og løsladt efter forsøg på afhøring til sagen, idet han ikke ønskede at udtale sig.

Politiet har ud fra overvågningsmaterialet mistanke om, at endnu en mand kan mistænkes for at have en rolle i overfaldet på de to dørmænd. Han forsøges nu identificeret under den videre efterforskning i sagen, idet han ikke var iblandt den gruppe personer, som politiet fandt i baggården.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)