Dum, dummere, Jyllands-Posten…


Korte, skarpe og – somme tider – satiriske tekster om de politiske løgne, fortielserne og hykleriet.


 

Valget i Tyrkiet minder om, hvor langt der kan være igen, før tyrkerne i Danmark kan siges at have overtaget traditionelt danske værdier og forestillinger om demokrati og menneskerettigheder. 58 pct. af de tyrkiske vælgere i Danmark, der stemte ved valget i søndags, satte deres kryds ved den tiltagende autokratiske præsident, Recep Tayyip Erdogan – ét procentpoint mere end ved forrige valg for fem år siden, skriver Jyllands-Posten i en leder.

Skribenten (Jyllands-Postens ledere er aldrig underskrevet) forbavses over, at så mange tyrkere, der bor i demokratiske lande som Danmark og nyder de frihedsrettigheder, som undertrykkes brutalt i Tyrkiet, giver Erdogan deres stemme, og at så mange er så lidt påvirket af det omkringliggende danske samfund, som de til daglig er en del af, at de stemmer på despoten Erdogan.

Enten er skribenten fatsvag eller komplet uvidende. En Wilke opinionsundersøgelse for Jyllands-Posten fra 2015 viste jo, at 77 pct. af adspurgte muslimske migranter og deres efterkommere i Danmark ønskede, at koranens bud også i Danmark skulle efterleves fuldt ud. I klartekst betyder det, at grundloven byttes ud med sharia, altså et Danmark, hvor befolkningen opdeles i mennesker (muslimske mænd) og undermennesker (kvinder, jøder, kristne og andre vantro). Det, at herboende muslimer accepterer at leve i et demokrati, betyder ikke, at de ønsker det. Tværtimod er der dokumenteret et udbredt ønske om at få det udskiftet med en totalitær sharia-stat.

LÆS OGSÅ:  Gary Linekers selvmål

Det må undre, at der ikke er mere debat om, hvad tyrkeres opbakning til Erdogan siger om selve deres demokratiske forankring, og hvordan det generelt går med integrationen, står det i lederen.

Det, der må undre, er, at Jyllands-Posten har overset den debat om integrationen, som igennem mange år er foregået i de frie medier som f.eks. 24NYT eller Den Korte Avis. Og det må også undre, at debatten har været helt og aldeles fraværende i Jyllands-Posten.

Den fejlslagne integration af tyrkerne i Danmark får Jyllands-Postens leder til at konkludere, at ”den ikkevestlige indvandring forandrer grundlæggende de vestlige samfund, og at det er efter alt at dømme først lige begyndt”. Først lige begyndt???? Dum, dummere, Jyllands-Posten!

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)