Edderkop udløste trafikuheld

Kl. 11.44 tirsdag rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet to biler var stødt delvist frontalt sammen. Det viste sig heldigvis at være mindre alvorligt end anmeldelsens ordlyd, men to biler var dog med lav hastighed stødt delvist frontalt sammen.

En 50-årig kvinde fra Store-Heddinge kørte med lav hastighed i en personbil ad Bjergvej mod vest, da hun trak lidt over i modsatte kørebanehalvdel i bymæssig bebyggelse. Her kørte en 55-årig mand fra Køge i en varebil med meget lav hastighed i modsat retning og blev påkørt på venstre del af fronten af den 50-åriges bil.

To ambulancer var blevet sendt til uheldsstedet, men dem blev der ikke brug for, da begge parter var sluppet fra sammenstødet med diverse knubs. Bilerne fik kun mindre materielle skader som følge af sammenstødet, hvis årsag umiddelbart skyldtes en edderkop.

Den kvindelige bilist mærkede en edderkop kravle op ad det ene ben, så hun blev uopmærksom og kom til at trække over i modsatte kørebanehalvdel. Det lokale redningsberedskab blev tilkaldt til at foretage oprydning og opsamling af diverse væsker fra bilerne.