Efter “konflikt mellem kriminelle grupperinger” – visitationszone forlænges

Visitationszone i Køge forlænges

Det vurderes fortsat, at der er en verserende konflikt mellem kriminelle grupperinger i Køge. Visitationszonen forlænges derfor i 14 dage.

Visitationszone Køge

Politidirektøren i Midt- og Vestsjællands Politi har bestemt, at politiet i den nævnte periode fortsat skal have udvidet mulighed for at foretage stikprøvevisitationer i Køge. Området for visitationszonen er det samme, som blev bestemt den 29. januar 2020, hvor visitationszonen blev oprettet. Forlængelsen af visitationszonen gælder foreløbigt til den 26. februar 2020 kl. 18.00.

 

” Siden vi indførte visitationszonen i Køge d. 29. januar 2020 har vi foretaget 79 visitationer i visitationszonen, hvor der blev beslaglagt fire skudsikre veste, en peberspray og to slagvåben. Det er vores opfattelse at den samlede indsats herunder indførelsen af visitationszonen har øget borgernes tryghed i området, og der har siden indførelsen ikke være nye episoder i Køge” siger politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi, Svend Larsen, og fortsætter:

”Vi mener dog fortsat, at der er en konflikt imellem to kriminelle grupperinger i Køge, som gør at der er risiko for, at der sker nye hændelser. Vi fortsætter den styrkede patruljemæssige indsats i området både i tryghedsskabende øjemed, men også for at bringe de kriminelle ud af spillet. Det giver derfor god mening at forlænge visitationszonen, så vi har øget mulighed for at kontrollere om nogen bærer eller besidder våben. Samtidig efterforsker vi bredt i forhold til at stille medlemmer af de kriminelle grupperinger til ansvar, så roen kan genoprettes i Køge. Derfor vælger vi at forlænge visitationszonen i foreløbig 14 dage”

LÆS OGSÅ:  BREAKING! 60 pistoler og kilovis af ammunition – 13 personer tiltales

Visitationszonen afgrænses af Lyngvej med start ved Køge Bugt Motorvej – Tranholmsvej – Gammel Lyngvej – Nylandsvej – Stevnsbovej – Københavnsvej – Værftsvej – Cementvej – Havnen – Carlsensvej – Strandvejen – Søndre Viaduktvej – sti kaldet Sønderstien – Vidarsvej – langs togbanen frem til Egeøjevej – Ravnsborgvej – Orkestervej – Klemmenstrupvej – Bregnevej – Marksvinget – frem til sti vest om Ellemarken – Ringstedvej – Ringvejen – Ølbyvej – frem til Køge Bugt Motorvejen – Køge Bugt Motorvejen fra Ølbyvej frem til Lyngvej.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)