Efterforskning i gang i Aalborg

Nordjyllands Politi er i øjeblikket særligt synligt til stede i det centrale Aalborg i området omkring Kjellerups Torv.

 

 

Det skyldes, oplyser den ansvarlige for politiets indsats, vicepolitiinspektør Lasse Kragh, at man kl. 21.24 2023 modtog meldinger om mulig skudafgivelse i området i forbindelse med noget opstået tumult. En bil kørte kort efter derfra i retning mod ø-gaden. Ingen meldinger om tilskadekomne.

”Vi sendte straks styrker til området for undersøge omstændighederne omkring denne mulige afgivelse af skud nærmere,” siger vicepolitiinspektør Lasse Kragh.

 

Fire anholdte

Kort efter, at politiet ankom til stedet, anholdt Nordjyllands Politi af i alt fire personer – 4 unge mænd – som man sætter i forbindelse med episoden.

”Vi antraf dem i nærheden af gerningsstedet under nogle omstændigheder, der gør, at vi sætter dem i forbindelse med episoden,” siger Lasse Kragh, der tilføjer, at politiet også er i kontakt med personerne i bilen, der kørte derfra.

Der er, som nævnt, ingen meldinger om tilskadekomne personer.

 

Intern uoverensstemmelse

Politiet kan dog ikke for nuværende udtale sig yderligere om detaljerne, men Nordjyllands Politi kan dog oplyse, at de anholdte er kendte af politiet, og at noget tyder på, at der er tale om en pludselig opstået intern uoverensstemmelse, der har udviklet sig.

”Men det er en foreløbig vurdering,” pointerer Lasse Kragh. ”Hele forløbet og de nærmere omstændigheder er noget, som vores videre indsats nu skal klarlægge.”

LÆS OGSÅ:  Efter drab: Her indfører politiet visitationszone

Stor efterforskning i gang

Vicepolitiinspektøren forklarer, at politiet nu har et stort efterforskningsarbejde foran sig. Der er tale om en lang række efterforskningsskridt i form af afhøringer af anholdte, afhøringer af vidner, yderligere forhøringer i området, tekniske undersøgelser samt søgning med hunde, m.m.

”Først når det store arbejdet har fundet sin afslutning, vil vi kunne sætte flere ord på forløbets nærmere omstændigheder.”

 

Ring 114 med info

Borgerne vil derfor, understreger Lasse Kragh, se en hel del politi i området omkring gerningsstedet og resten af det centrale Aalborg i de kommende timer.

”Borgenre i området har ingen grund til bekymring. Vi er massivt til stede i hele området, og vi er skredet til anholdelse af mistænke. Vi tager det her alvorligt, og selvom alle omstændighederne ikke er fuldt belyst, så accepterer vi ikke utryghedsskabende adfærd i det offentlige rum, og er der tale om skudafgivelse så er det helt uacceptabelt,”

Såfremt nogen borgere har gjort sig nogle observationer, så er man velkommen til at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)