Efterlyser vidner til brand i daginstitution

Københavns Vestegns Politi efterforsker en brand en dagsinstitution i Taastrup som ildspåsættelse og søger vidner. Branden opstod tirsdag lidt før midnat men slukningsarbejdet ventes afsluttet i løbet af onsdag. 

Københavns Vestegns Politi modtog tirsdag (30. januar 2018) aften lidt før midnat anmeldelse om brand i daginstitutionen Taastruphøj på Taastrupgårdsvej.

Politi og brandvæsen var hurtigt på stedet, hvor bygningen stod i flammer. Brandvæsen har siden arbejdet med at slukke ilden, og det arbejde ventes først endeligt afsluttet i løbet af onsdag. Derefter kan politiets tekniske undersøgelser af brandstedet begynde.

Der er tale om en kraftig brand, og bygningen ser ud til at have lidt omfattende skade.

Branden opstod tirsdag aften omkring klokken 23.40. Københavns Vestegns Politi arbejder nu på at klarlægge årsagen til branden. Der arbejdes ud fra en formodning om, at branden er påsat. Derfor efterlyses vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt omkring midnat ved institutionen.

Efterforskningen er på et tidligt stadie, derfor kan der ikke kommenteres yderligere i forhold til den konkrete brandårsag. Vidner med oplysninger kan henvende sig døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.

Daginstitutionen Taastruphøj er omdrejningspunkt i en anmeldelse fra Høje-Taastrup kommune til Københavns Vestegns Politi vedrørende en mistanke om, at en 14-årig praktikant kan have befølt flere børn på stedet.

Politiets efterforskning indikerer på nuværende tidspunkt, at der kan være tale om, at drengen har krænket børnenes blufærdighed ved at beføle dem flere steder på kroppen uden på deres tøj og kysset dem i ansigtet.

LÆS OGSÅ:  Ny dansk underholdningskanal går i luften i aften

– Vi prioriterer efterforskningen af såvel branden som anmeldelsen fra kommunen meget højt, og vi er selvfølgelig opmærksom på den mulige sammenhæng mellem sagerne, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Københavns Vestegns Politi har øget den politimæssige tilstedeværelse i området og samarbejder tæt med Høje-Taastrup kommune lokalt.

Du kan også hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)