Efterlysning af drabsmistænkt

Københavns Vestegns Politi efterlyser den 30-årige polske statsborger Michal Tomasz Kapicki, som mistænkes for at stå bag drabet på en 29-årig polsk mand den 5. januar 2024 på et hotel i Brøndby.

Overvågningsfoto af Michal Tamasz Kapicki

Københavns Vestegns Politi sætter Michal Tomasz Kapicki i forbindelse med drabet og beder nu offentligheden om hjælp til at finde ham.

Michal Tomasz Kapicki er 30 år, ca. 187 cm høj og almindelig af bygning.

”Hvis nogen ser Michal Tomasz Kapicki, så kontakt gerne nærmeste politi. Jeg vil også gerne opfordre Michal til selv at henvende sig,” siger politikommissær Brian Hansen, leder af efterforskningen hos Københavns Vestegns Politi.

Politiet mistænker, at Michal Tomasz Kapicki kan have forladt Danmark efter drabet og har derfor den 12. januar også udsendt en international arrestordre på ham til udlevering og retsforfølgelse i Danmark.

Den 14. februar blev en 22-årig mand, som også er mistænkt i sagen, varetægtsfængslet af Retten i Glostrup i fire uger for lukkede døre.

Udover at politiet i Sverige, Tyskland og Polen er bedt efterlyse Michal Tomasz Kapicki er Københavns Vestegns Politi sparsomme med at frigive detaljer, fordi drabet stadig efterforskes.

 

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448 – og ellers ring til nærmeste politi via 114.

Foto: Michal Tomasz Kapicki optaget på overvågningsfoto 6. januar 2024.

LÆS OGSÅ:  Politiet efterlyser fedladen udlænding – ville "samle penge ind til handicappede børn"

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)