Efterlysning af mistænkt

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

Efterlysning

Natten til torsdag den 7. september blev der ved Hundige Lille Skole sat ild til en flamingokasse, der stod tæt på bygningens træfacade. Heldigvis gik ilden ud af sig selv, så der skete ingen skade på bygningen, som dog blev sodet til.

Skolens personale har op til denne episode flere gange bemærket tegn på, at der var sat ild til ting på skolens område, men denne gang var det dog helt tæt på bygningen.

 

Videoovervågningen på skolen fangede en person, som er mistænkt for at stå bag den forsætlige brandstiftelse. Politiet har forsøgt at få den mistænkte identificeret uden held, og beder derfor nu offentligheden om hjælp.

“Politiet ser med stor alvor på sagen, som kunne være endt fatalt for skolen. Vi håber, at de gode fotos fra overvågningen gør, at nogen kan genkende den mistænkte mand og bringe os nærmere en opklaring” siger politikommissær Pia Fenger, der er efterforskningsleder i sagen.

Den mistænkte beskrives som: Mand, 20-30 år, kraftig af bygning, sort hår og sort skæg. Han var iført sorte sko med hvide såler, lyse/grå bukser, hvid hættetrøje med sort skrift og en lys jakke.

LÆS OGSÅ:  POLITIET OFFENTLIGGØR FOTO: Har du set denne kvinde?

Kan du genkende manden på billederne, eller har du i øvrigt oplysninger i sagen, bedes du ringe til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46351448 eller tlf. 114.

 

 

Efterlysning

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)