EFTERLYST! Gennemtæsket

Københavns Politi beder om hjælp til at identificere tre mænd, der er mistænkt for at have begået et røveri på Halmtorvet 15 på Vesterbro lørdag den 22. april klokken cirka 03.55.

Mistænkte gerningsmænd til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Her var en mand på vej hjem fra byen og gik gennem Slagtehusgade forbi stofindtagelsesrummet H17 og spisestedet H15. Kort efter løb tre gerningsmænd efter ham, overfaldt ham med voldsomme slag og spark og frarøvede ham flere personlige ejendele.
Gerningsmændene beskrives som:

 

A: 

 

Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Mand, 35-40 år, lys i huden, almindelig af bygning, kortklippet mellemblond hår i toppen, som var redt tilbage, og karseklippet i siderne og på baghovedet.

Han var iført sort jakke/trøje, mørkerøde bukser, sorte Nike-sko med hvid sål og bar en lang guldhalskæde. Han havde en bæltetaske rundt om livet, og på ryggen havde han en sort rygsæk med rødt håndtag i toppen.

 

B: 

 

Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Mand, 35-45 år, lys i huden, almindelig af bygning, mørkt hår, mørkt skæg på hagen.

Han var iført en langærmet blå trøje med en kortærmet t-shirt udenpå, blå jeans og sorte sko. Han halter på venstre ben.

 

C:

 

Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Mand, 35-45 år, mørk i huden, sort hår med høje tindinger, sort kort fuldskæg.
Han var iført sort jakke med lynlås, mørke grønne cargobukser, som gik til anklerne og med lommer på siderne, og sorte sko.

LÆS OGSÅ:  47-årig stukket med kniv – vil ikke tale med politiet

Borgere med oplysninger i sagen kan henvende sig til Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)