Enhedslisten taler på jihad-konference, hvor selvmordsbomber mod jøder hyldes. “Jeg kommer med våben i min hånd, og blod på min hånd”

Foto: Enhedslistens formand Pernille Skipper taler ved konferencen Palestinians in Europe conference 2019 i København (YouTube, maj 2019)

Vil Mette Frederiksen indgå i en regering, der bygger på mandater fra et parti hvis formand deltager i konference, hvor drab på jøder hyldes?

Det gik ikke stille af sig under konferencen Palestinians in Europe conference 2019, der blev afholdt i København d. 27. april i år.

Konferencen blev indledt med et vers fra koranen om erobring. Derefter fulgte et digt: “Vi er ligeglade med, at vores lemmer bliver revet af. Vores skridt mod jihad (hellig krig, red.) kommer hurtigt.”

Derefter fulgte opfordringer til invasion af Israel, hvilket gav konferencen et skær af militær slagplan. Israelske byer som Akko, Jaffa, Safed, Beer-Sheva, Haifa og Ashkelon skal ifølge planen høre under de palæstinensiske områder. En anden taler vil føre landegrænserne tilbage til før “48” (1948), hvor Israel ikke eksisterede.

Islamister: Stem på de venstreorienterede

På konferencen blev tilhørerne opfordret til at stemme på venstreorienterede partier, fordi de støtter palæstinensernes kamp.

Til de formål var Pernille Skipper (Ø) og Mogens Lykketoft (S) inviteret til at tale. Gruppen Perspektiv på Israel, der har udgivet et videosammendrag af konferencen, har kun medtaget Pernille Skippers tale.

Her fremgår det, at Enhedslistens formand opfordrer tilhørerne til at “stå side om om side” med hendes parti, fordi det “arbejder for mere lighed, tryg velfærd, grøn omstilling og ikke mindst for et frit Palæstina”.

Blod og død

LÆS OGSÅ:  Højesteretsdommer: Koranen forpligter troende til at begå terror – dansk forsker er enig

En række af talerne på konferencen er i det hele taget meget optaget af blod og død. Talerne omtaler den religiøse kamp for moskeen Al Aqsa og Allahs sag i romantiske vendinger der meget let kan forstås som opfordringer til at kæmpe til døden for religionen:

“Vi vil forene vores anstrengelser med blod. Tæpper af blomster for martyrerne (jihadister døde i kamp, red.). Jeg kommer iført mit bombebælte og ofrer mig for Palæstina. Jeg kommer med våben i min hånd, og blod på min hånd”, lyder det fra scenen.

“Lav kugler af mit kød og giv dem til krigerne. Lav fakler af mine knogler.”

Videoen tyder på, at Enhedslisten har allieret sig med kræfter i islamistiske miljøer.

Venstres Lars Løkke Rasmussen har gjort det klart, at han ikke vil bygge en regering på Stram Kurs’ mandater, hvis partiet skal have politiske indrømmelser.

Kan Mette Frederiksen se igennem fingrene med Enhedslistens utilslørede støtte til islamisk ekstremisme og udslettelsen af Israel?

Video: Pernille Skipper (Ø) lover Enhedslistens opbakning til Palestinians in Europe conference 2019, hvor der opfordres til jihad, død og udslettelse af Israel (kopi her):

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler.