Få de helt rette redskaber til dit lager

Det kan være, at du arbejder i indkøbsafdelingen ved en virksomhed, hvor der er fokus på det fysiske arbejde. De forskellige lagermedarbejdere er nødt til at have det rette udstyr, der kan hjælpe dem med deres arbejdsopgaver, hvor det er dit ansvar, at du får købt dette ind. En palleløfter er helt essentiel, når der skal løftes mange tunge ting i løbet af dagen. Dette sikrer, at medarbejderne ikke får ondt i ryggen eller bliver udsat for andre arbejdsskader, men i stedet kan arbejde effektivt, hvor store produkter kan fragtes fra A til B uden nogle store problemer. Foruden palleløftere findes der mange andre løfteborde, der kan være en stor hjælp ved arbejdspladsen.

 

Hvilke krav har du til udstyret?

Det er vigtigt, at du udspørger de forskellige medarbejdere om deres holdning til nyt udstyr. Det kan være, at de har et stort kendskab til nogle specifikke modeller, som de ved er gode at benytte sig af. Når der skal købes en masse nyt ind, er det vigtigt, at dette udstyr er med til at opfylde nogle forskellige behov, hvor du kan overveje, hvilke opgaver et nyt løftebord skal være med til at løse. Det er vigtigt, at du finder en model, der er i høj kvalitet. En ny palleløfter skal kunne bære en masse kilo, hvor det varierer meget, hvor meget de forskellige modeller kan holde til. Dette skal du være opmærksom på, inden du bestiller noget nyt hjem til virksomheden. Du kan bl.a. kigge på TRANSLYFTs hjemmeside, hvor der her er mange palleløftere at vælge mellem. Udover nyt materiel som palleløftere, kan det også være nødvendigt at købe nogle andre ting hjem. Det kunne være nye mastlifte eller andre typer lagerelevatorer, der vil hjælpe med at gøre lageret mere fleksibelt. Herved kan der ikke blot transporteres tunge emner eller paller på gulvet, men I kan også transportere dem i højden, hvilket er særligt relevant, hvis jeres lager har enten kælder eller flere etager.

 

Hvor skal du købe dit nye udstyr henne?

Det er vigtigt, at du kun køber nye redskaber hjem fra professionelle virksomheder, så du ikke risikerer at modtage dårlig kvalitet, der vil risikere dine medarbejderes sikkerhed. Produkterne skal være i høj kvalitet, hvor dette især er nødvendigt, når det gælder palleløftere. Dette skal nemlig være noget, der kan hjælpe medarbejderne i virksomheden i mange år ad gangen. Derfor dur det ikke, hvis den nyindkøbte palleløfter bukker under, første gang den blives til den maksimale vægtkapacitet. Du er derfor nødt til at sikre dig kvaliteten, hvor du derfor er nødt til at være opmærksom på, at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Det er dog muligt at anskaffe udstyr i et fint prisleje, hvor du hos den rette forhandler kan opnå en fornuftig pris, hvis du køber mange ting hjem fra virksomheden. Det kan være en god idé, hvis du søger inspiration online, hvor du sammenligner forskellige forhandlers modeller, for at finde frem til det helt rigtige udstyr til din arbejdsplads.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)