Få din bonus udbetalt hos Unibet

Som de fleste andre bookmakeren, tilbyder Unibet også en bonus til sine spillere. Som ny spiller hos Unibet, kan man få en velkomstbonus på helt op til 1500 kroner til Unibet Sport og ét risikofrit væddemål til mobilen på 100 kroner.

Man får fingrene i denne bonus ved at aktivere en Unibet bonuskode og derefter vælge bonussen, når man opretter sin konto hos Unibet. Her er der tale om en matchbonus på 100%, hvor sit første indskud altså fordobles. Det betyder, at hvis man ønsker den maksimale bonus, skal man selv smide 1500 kroner på bordet. Man kan som minimum indsætte 100 kroner på sin konto, for at få sin startbonus. Man skal dog være opmærksom på, at man skal vælge sin Unibet bonus, når man opretter sin konto.

Indbetaling og udbetaling

Når man har indtastet til bonuskode, og har modtaget sin Unibet bonus, er der en længere række krav, som man skal opfylde, før man kan få bonussen udbetalt i rigtige penge. Bonussen kommer nemlig med et omsætningskrav på seks gange den samlede værdi af sit indskud og sin bonus. Man har 60 dage til at nå dette krav for omsætning, og her er det kun odds på minimum 1,40 der gælder.

Man kan eksempelvis indsætte 1000 kroner på sin konto, hvor man så også vil modtage 1000 kroner i startbonus. Før skal man hæve den, skal man omsætte for 6000 kroner gennem forskellige væddemål til minimum odds 1,40. Det vil sige, at man skal placere væddemål for en samlet værdi på 6000 kroner inden for 60 dage.

Få besvaret dine spørgsmål

Har man spørgsmål til, hvordan man får sin bonus udbetalt eller har man andre ting, som man ønsker at få besvaret, kan man kontakte den danske kundeservice ved Unibet. Her kan man altid få besvaret de spørgsmål, som ikke allerede er besvaret i en gennemarbejdet FAQ på hjemmesiden. Læs mere her.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)