Få fat på en taxa uanset, hvor du befinder dig

Om du skal hjem fra en velfortjent ferie, en hyggelig julefrokost, er for mæt efter en familiemiddag eller ikke har mulighed for at tage offentlig transport, så er en taxa din mulighed for at komme sikkert hjem. Vi står også midt i digitale tider, og taxabranchen er selvfølgelig fulgt med. Derfor kan du nu finde en taxa direkte over din mobil med en taxa app.

Nemt og bekvemt

Det har aldrig været nemmere at få fat på en taxa end med taxa appen – hent taxa app her og prøv selv. I appen kan du se et væld af informationer, der kan hjælpe dig med at vælge din taxatur. Du kan blandt andet vælge, om du vil køre til en fast takst eller efter taxameterets pris. Er der ventetider på en vogn kan du også se disse, så du ikke behøves at stå i kulden ved fortovskanten, mens du venter. Hvis du er en klimaansvarlig taxakunde, kan du også vælge at få en elbil sendt din vej, så du kan komme trygt hjem og både tage ansvar for dig selv og miljøet.

Begræns dig ikke af din lokation

Når du bestiller via appen, har du adgang til dine lokale taxaselvskaber, der sidder klar til at hente og fragte dig. Om du står midt i storbyen eller langt udenfor bygrænserne, så kan du med appen finde en vogn til at fragte dig hjem. Du kan ovenikøbet følge din chaufførs rute, når kursen går mod dig og dermed følge med i eventuelle forsinkelser på vejen.

Glemt kort eller kontanter – intet problem

Du kan nemlig betale direkte i din taxa app! Derudover kan du også få din kvittering i appen og også se dine tidligere taxature. Det er nemt at tage ansvar med Dantaxi’s taxa app.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)