Fake medier fortier kriminelles etnicitet – igen og igen

I Tyskland opererer man med et begreb, der hedder lügenpresse, altså løgnpresse, og der er mange måder at lyve på. Man kan lyve ved direkte at lyve, men man kan også lyve ved ikke at fortælle hele sandheden. Det er præcist det, de etablerede danske fake medier gør, når de hemmeligholder kriminelles etnicitet.

Forleden kunne samtlige medier således berette, med det politisk korrekte nyhedsbureau Ritzau som kilde, at ”to svenskere er sigtet” i forbindelse med eksplosionen ved Skattestyrelsen.

På TV2 News har Astrid Søndberg i går omtalt gerningsmændene som ”svenskere”, selv om hun samtidig gennemførte et afslørende interview med en iransk herre, der har kendskab til den ene gerningsmands muslimske familie, og som bl.a. kunne fortælle, at gerningsmanden har arbejdet i familiens pizzaria.

Først i dag afslører Berlingske, at det af retsdokumenterne sort på hvidt fremgår, at gerningsmændene ”sandsynligvis har anden etnisk baggrund end svensk”.

Vores læsere bør lægge mærke til ordet ”sandsynligvis” – for selv om gerningsmændene har arabisk klingende navne, antyder Berlingskes Mathilde Graversen og Tobias Reinwald, at der alligevel er en mulighed for, at gerningsmændene er etnisk svenske.

Hvorom alting er: De etablerede medier i dette land bliver ved med at lyve om muslimske kriminelles etnicitet – igen og igen.

At hemmeligholde kriminelles etnicitet er imidlertid barnligt, latterligt og useriøst – dels er det en kraftig undervurdering af danskernes intelligens, og dels kommer sandheden jo frem før eller senere.

Alle selvstændigt tænkende mennesker i dette land kan roligt gå ud fra, at taler vi bilafbrændinger, eksplosioner, gruppevoldtægter o. lign., er gerningsmændene muslimer fra Mellemøsten eller Afrika – indtil det modsatte er bevist.

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)