Ferie på hjul

Trænger du til at prøve noget andet end den sædvanlige ferie på hotel på Tenerife eller i sommerhus på Fanø? Der er mange muligheder, og det kan være, at både vandre- eller cykelferie har været inde i tankerne. Det er begge dele ting, der giver store oplevelser, idet I hele tiden er langs landevejen og kan opleve de danske landskaber, men med en campingvogn kan I opleve noget lignende – og samtidig have en luksusferie, hvor I har alt, hvad I har brug for, kørende bag bilen.

Der er mange forskellige modeller og mærker af campingvogne, og det kan godt være lidt en jungle at finde rundt i, hvilke der er gode, og hvilke, man bør holde sig fra. Helt generelt er langt de fleste campingvogne til salg af god kvalitet, og I vil helt sikkert kunne finde en, der opfylder de behov, I måtte have. Vælg en Dethleffs campingvogn og oplev tysk kvalitet i topklasse. Så er I i hvert fald på den sikre side, når det kommer til kvalitet.

Ny eller brugt?

Ligesom med biler falder værdien på en campingvogn også, når den tages i brug. Der er noget skønt ved at købe en helt ny vogn, der har et godt udstyret køkken, fantastisk pladsudnyttelse og helt nye senge, men hvis I gerne vil have lidt mere for pengene, kan det godt betale sig at kigge på en brugt vogn. Det kan være, at den lidt billigere købesum giver jer mulighed for til gengæld at opgradere størrelsen, så I får en større campingvogn, men det kan også give råd til, at I måske vælger en campingvogn, der ligger endnu tættere på stranden end den, I havde overvejet i første omgang.

Nogle campingvogne er så store, at de kræver en bil, der kan trække relativt tungt, så det bør der altid være tjekket op på på forhånd.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)