Festgudstjenesten var en skandale.

Festgudstjenesten i Aarhus Domkirke søndag d 21/1 var en skandale.

Aarhus Stift og Aarhus Domkirke havde inviteret repræsentanter fra de forskellige trossamfund til en festlig dag, der skulle markere tronskiftet. En skilte sig ud fra mængden, imam Siad Dahir Ali fra Fredens Moske. Hans tørklæde skreg det politiske budskab ud til alle: Free Palestine. Provokerende og grænseoverskridende som vi kender muslimer.

Debatindlæg af Eva Terndrup

I den danske folkekirke hedder det:’ I gudstjenesten lægger vi konflikterne væk, inde i kirkens rum er vi frie for det, der skiller os udenfor.’ Man burde have bedt imamen om at skjule tørklædet, men biskop Henrik Wigh-Poulsen ville ikke gå så vidt. Muslimer og dermed islam fylder alt for meget i vores hverdag. På grund af de fleste danskeres berøringsangst og konfliktskyhed styrer islam med hård hånd. Det er slet ikke acceptabelt! Muslimer misbruger enhver form for tillid fra os vantro. Tænk, hvis en kristen præst havde stået i en moske med det israelske flag! Jeg synes, biskoppen fejler stort. Vi lever altså i et kristent land, og de inviterede religiøse gæster skal opføre sig ordentligt.

Man ser tydeligt den røde tråd. Udenfor i menneskemængden anede man flere palæstinensiske flag. Her burde flagene fjernes, men ingen gør noget! Det samme ses til støttedemo’erne for Palæstina, hvor der råbes Jihad, og adskillige bærer ansigtsdækkende masker. Begge dele er ulovligt, men politiet ser passivt til. Danmark er besat af islam, og danskerne burde stå med Dannebrog og råbe ‘Befri Danmark!’

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)