Find pokaler til begivenheder på nettet

Til sportsbegivenheder er der mange ting, som skal planlægges for at det bliver en sjov begivenhed for deltagerne. Det er klart sjovest at deltage i en konkurrence eller stævne, hvis der er præmier involveret som f.eks. en flot pokal eller medalje. Præmier minder os om vores bedrifter og et bevis på, at man har deltaget eller vundet en konkurrence. Der findes utallige af forhandlere, hvor det er muligt at få indgraveret unikke tekster til lige netop din begivenhed. På Google finder du f.eks. pokalbutikken.dk øverst på søgninger af pokaler og medaljer, hvilket kan skyldes mange ting. Først og fremmest fordi, at de har arbejdet med søgemaskineoptimering, som også kaldes for SEO. Men det er i lige så høj grad, fordi de rent faktisk har et bredt sortiment af netop pokaler og medaljer til forskellige sportsgrene og anledninger.

Stort udvalg af sjove præmier

På Pokalbutikken vil du opleve et stort og bred udvalg af medaljer og pokaler, som kan bruges til sportspræmier, uanset hvilken sportsgren der er tale om. Pokalerne er unikke og kan købes til den specifikke sportsgren, hvor en dart pokal fx har en pil.

På Pokalbutikken finder du stort set alt indenfor:

  • Medaljer
  • Pokaler
  • Statuetter og awards
  • Vandrepokaler
  • Pins og emblemer
  • Broderede stofmærker

Mulighederne er mange og med en unik indgravering, kan du bruge præmierne til enhver anledning og ikke blot til sportsbegivenheder. Det kan være til festlige begivenheder, hvor der bliver afholdt lege samt konkurrencer med dertilhørende præmier.

For virksomheder kan pokaler også bruges til at hylde personer herunder årets medarbejder, kollega, sælger eller chef. Det er kun din egen fantasi, som sætter grænserne for, hvordan du kreativt kan bruge medaljer og pokaler til dine firmaarrangementer.

Gode priser og hurtig levering

Som forbruger kan det være svært at navigere i et marked, hvor der er mange forhandlere. Godt opsat online markedsføring kan bringe dig til en webshop, som ikke nødvendigvis har en god service og hurtig levering. På trods af Pokalbutikken er godt repræsenteret i søgeresultatssiden både via deres SEO arbejde og Google Ads annoncer, så er det rent faktisk en webshop, du kan stole på. Du finder altid en skarp pris på medaljer, awards, pokaler og statuetter, uanset hvor mange du ønsker at købe. Derudover får du gratis fragt ved køb af over 500 kr., som leveres indenfor 1-3 hverdage. Handler du hos Pokalbutikken skal du derfor ikke vente længe før, at præmien er i hus.

Det er de gode priser, formidable kundeservice og hurtige levering, som bl.a. gør at Pokalbutikken oplever en kontinuerlig vækst af deres online salg. I en branche med pokaler og medaljer

Hjælp fra digital marketing bureau

Et godt produkt kan sjældent stå alene, da det også kræver en ihærdig indsats af markedsføring. Online marketing er en nødvendighed for webshops, hvorfor Pokalbutikken selvfølgelig også benytter sig af annonceringsplatforme som Google Ads og Facebook Business Manager. Dertil kræver selvfølgelig også et marketing bureau som Plutonic, der kan hjælpe med at eksekvere på alt fra SEO til e-mail markedsføring og annoncering på sociale medier.

Som forbruger skal du være opmærksom på Google Ads annoncerne, eftersom enhver virksomhed kan købe sig ind på pladserne. Det betyder, at du ikke nødvendigvis får sorteret de brodne kar fra. Derfor skal du være opmærksom på virksomhedens anmeldelser på fx Trustpilot, Facebook og Google, så du er sikker på ikke at gøre en dårlig handel. Når du har fundet et produkt, kan det også være en fordel at søge på selve produktet, eftersom Google Shopping vil vise dig en sammenligning af pris hos de forskellige udbydere øverst på søgeresultatssiden.

De organiske resultater kan du delvis stole en smule mere på, eftersom det kun er autoritære webshops i Googles øjne, som vil blive repræsenteret øverst. Virksomhederne betaler ikke for visningerne eller klikket, men de skal gøre sig fortjent til at opnå de øverste placeringer, ved at arbejde med søgemaskineoptimering. Det er en kompliceret disciplin, som både består af on-page SEO, hvor du arbejdet med selve siden. En af de mest afgørende faktorer er dog linkbuilding, som består af at få links fra andre hjemmesider. Det svarer lidt til at andre siger god for dig, og på den måde opbygger du autoritet på Google.

Træd derfor varsomt hvis du skal købe pokaler og medaljer på nettet, da det kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

 

 

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)