Fire mænd brændte og mishandlede 18-årig

En 18-årig mand fra Brøndby Strand, to 18-årige og en 21-årig fra Ishøj dømt for bagholdsangreb og for at have tvunget en dengang 18-årig mand med rundt i Ishøj, hvor de overfaldt ham.

Ifølge tiltalen tvang de fire mænd den 24. maj 2016 en dengang 18-årig mand fra Ishøj med rundt i byen, hvor de forskellige steder slog og sparkede ham over flere omgange, brændte ham med en tændt cigaret, slog ham med vandflaske og grene og sparkede ham ud i en sø. Før de lod ham gå, truede de ham på livet, hvis han gik til politiet.

– Det er vores opfattelse, at motivet bag deres vold og trusler var æresrelateret, fordi offeret havde haft kontakt til den enes 17-årige søster – og den opfattelse lagde retten til grund, siger anklager Julie Skovgaard.

Broren til pigen, som dengang var 17 år, blev idømt ni måneders fængsel og 150 samfundstjeneste. To andre dømte – også 17 år på gerningstidspunktet – fik henholdsvis tre måneders fængsel med 80 timers samfundstjeneste og otte måneders fængsel med 150 samfundstjeneste. Retten gjorde deres straffe betingede pga. deres unge alder.

Den sidste, som var 20 år under gerningen, fik otte måneders fængsel samt 120 timers samfundstjeneste med to måneders fængsel til afsoning.

Alle har nægtet sig skyldige og overvejer, om de vil anke dommen.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb