Flere og flere hyrer en maler, når de skal sælge deres bolig

Alt efter hvor du bor, kan det være svært og langtrukket at sælge din bolig. Og det er uanset, om det er en lejlighed, et rækkehus eller en gård, du har til salg. Det er både dyrt og stressende ikke at vide, hvornår boligen bliver solgt.

Derfor er flere og flere også begyndt at kigge efter måder, hvorpå de kan få salget til at gå hurtigere. Og en af de måder er at hyre en professionel maler til at shine rummene op. For ser hjemmet nyt og velholdt ud, er der en større chance for, at potentielle købere kommer med et bud.

Og den tendens har de set hos hjemmesiden maler-oversigt.dk, som hjælper danskerne med at få den bedste pris på malerarbejdet.

Vi har set et stigende antal kunder, der skal have shinet deres salgsbolig op. De vælger at hyre et malerfirma, da det er et mindre stykke arbejde, som kan gøre en kæmpe forskel,” fortæller Antony Martin Svensson fra maler-oversigt.dk.

Det får huset til tage sig godt ud

Der er flere fordele ved at hyre en maler, når huset skal sælges. Det gør nemlig ikke bare, at huset ser pænere og mere velholdt ud. Det gør ofte også, at der bliver ryddet op, og ting bliver sat på plads.

LÆS OGSÅ:  Hvordan fungerer “Få 3 gratis tilbud”?

Det er ikke kun væggene, der ser pænere ud efter et malerbesøg. Det betyder også, at folk får ryddet op i deres sager og får helt styr på indretningen,” mener Antony Martin Svensson og tilføjer, at det gør en stor forskel for husets udseende.

Væggene bliver nymalede og flotte. Der bliver støvsuget under alle møblerne og tænkt over tingene, når alt skal sættes på plads igen bagefter,” fortæller Antony Martin Svensson.

På den måde er det ikke kun rummets vægge, der får en kærlig hånd. Ofte vil indretningen også tage sig bedre ud, når maleren er kørt hjem.

Malerarbejde gør boligsalget lettere

Det kan altså være godt givet ud at hyre et malerfirma, når hjemmet skal sælges. Boligkøbere er nemlig mere interesserede i flotte og velholdte boliger, hvor de kan se sig selv bo. Og hvis der er huller i væggene, urenheder i malingen eller tapet, som hænger, kan det være et stort minus.

Det er i langt de flestes tilfælde enormt godt givet ud,” fortæller Antony Martin Svensson fra maler-oversigt.dk og tilføjer: ”Vi sørger for, at vores kunder får den bedste pris på malerarbejdet. Det behøver ikke koste kassen. Og når du overvejer, hvor dyrt det kan være at have boligen til salg, er det ofte en god investering.

LÆS OGSÅ:  Hvordan fungerer “Få 3 gratis tilbud”?

For hvis hjemmet ser pænt og nydeligt ud, er chancen for at finde en køber væsentligt bedre. Og her gør malerarbejdet en virkelig stor forskel. Det giver rummene nyt liv og får dem til at se indflytningsklare ud for boligkøberne.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)