Flere skud affyret

Foto: Politiet.

Københavns Vestegns Politi efterforsker en skudepisode ved Kisumparken i Brøndby Strand onsdag aften. Ingen er meldt ramt.

Onsdag aften kl. 2346 modtog Københavns Vestegns Politi flere meldinger om, at der var skudt i området omkring Kisumparken 114-117 i Brøndby Strand, hvilket medførte en talstærk politiudrykning til området.

På stedet var der skudt flere gange med skade på en bil til følge. Ingen personer er meldt ramt, og ingen har anmeldt sig beskudt.

Siden episoden har politiet foretaget undersøgelser i området og afhørt en række vidner:

”Det er uklart, om der er skudt mod personer og derfor er det også for tidligt at pege på et motiv, men vi undersøger hændelsesforløbet nærmere og hører fortsat gerne fra vidner,” siger politikommissær Henrik Hougaard.

Vidner med oplysninger og borgere i kvarteret er velkomne til at henvende sig til lokalpolitiet, som er til stede med en mobil politistation ved Brøndby Strand til først på eftermiddagen. Man kan også altid henvende sig til politipatruljer i området eller kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43861448.