Først efter 24NYT-henvendelse indrømmer politiet: Voldsmændene har “udenlandsk udseende”

Togfører overfaldet, Espergærde

Klokken 23.05 mand kom en anmeldelse om, at en gruppe unge havde overfaldet en togfører. Overfaldet skete umiddelbart efter de unge var blevet bedt om at vise gyldig rejsehjemmel.

Her udviste de en så uforskammet attitude, at de blev bedt om at forlade toget, da det var på Espergærde Station. Her blev togføreren tildelt flere slag og spark, hvorefter de unge forsvandt fra stedet. Nordsjællands Politi ser særdeles alvorligt på sagen og har derfor særligt patruljemæssigt fokus på området i den kommende tid, oplyser politiet.

Politiet har ikke udsendt signalement af gerningsmændene. Derfor kontaktede 24NYT tirsdag Nordsjællands Politi og spurgte, om politiet kender signalementet på voldsmændene. Og selvom politiet siger, at de ikke kender signalementet af de “individuelle” personer i gruppen, så oplyser en medarbejder hos Nordsjællands Politi, at; “Ud fra anmeldelsen bestod gruppen dog primært af unge med et udenlandsk udseende.

Det er ikke nyt, at dansk politi undlader at usende oplysninger, som kunne være yderst interessante for offentligheden at kende til. Læs f.eks. denne artikel.

Politiet hemmeligholder oplysninger i sag om vanvidsræs fra Odense

 

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)