FOLKEKIRKENS NØDHJÆLP INVITERER PALÆSTINENSISK TERRORIST TIL DANMARK

Folkekirkens Nødhjælp har inviteret Shawan Jabarin til Danmark, hvor han skal tale palæstinensernes sag ved et arrangement på onsdag.

Det skriver organisationen på deres facebook-side.

Shawan Jabarin var aktiv i terrorbevægelsen PFLP på samme tid, som Blekingegadebanden opererede i Danmark og røvede banker for at sende penge til Jabarin og hans venner i PFLP.

PFLP har stået bag nogle af de mere bestialske terrorangreb med bl.a. selvmordsbomberere mod skolebørn, koldblodig nedslagtning af tilfældige familier m.m.

Terroristen, Shawan Jabarin, besøger Danmark på onsdag. han er inviteret af Folkekirkens Nødhjælp.

Fængslet for terrorrekruttering

Shawan Jabarin er dømt for at rekruttere unge i Europa til støtte for terrorbevægelsen og har af den grund siddet fængslet.

Han påstår i dag, at han ikke er involveret i PFLP længere, men den israelske højesteret har bl.a. udtalt, at Shawan Jabarin er “engageret i terroraktivitet og planlægning af angreb”. Domstolen har ydermere udtalt at; “I en del af hans aktiviteter er han direktør for en menneskerettighedsorganisation, og i en anden del er han aktivist i en terrororganisation, som ikke er bleg for at begå mord…”

Shawan Jabarin har indrejseforbud i Jordan af “sikkerhedsmæssige grunde”.

LÆS OGSÅ:  14-årig pige voldtaget – afghansk mand tiltalt

Folkekirkens Nødhjælp bedriver andet end nødhjælp

Folkekirkens Nødhjælp har i mange år bedrevet politisk arbejde under dække af at være en ‘nødhjælpsorganisation’, og har således kanaliseret enorme summer videre til – i særdeleshed – palæstinensiske ekstremistiske og antisemitiske organisationer. Folkekirkens Nødhjælp modtager adskillige millioner skattekroner fra den danske stat hver år.

Den danske regering har netop besluttet at give den organisation, som Jabarin er direktør for i dag – Al Haq –  en milliongave.

(Lars Kaaber har bidraget til artiklen)

Hvad synes du om, at Folkekirkens Nødhjælp inviterer en terrorist til Danmark for at tale palæstinensernes sag?

Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del gerne artiklen på Facebook.

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb