For 30 år siden mødte jeg en sød hund

Af Lars Hedegaard.

Henriette Ergemann har opfordret mig til at forbedre min fremtræden på Facebook ved at skrive om noget, som alle kan lide. Det er hermed gjort.

Jeg kan tilføje, at jeg i morgen får besøg af katten Werner – som man ikke kan kalde sød, da den har et heftigt temperament. Den er til gengæld forstandig og følger godt med i storpolitik. Jeg vil derfor benytte lejligheden til at drøfte den bedrøvelige verdenssituation.

Sagen er nemlig, at de fleste af mine landsmænd – for ikke at tale om stort set alle politikere og hele pressen – ikke aner, hvad der går for sig. Så vidt man kan bedømme, lever næsten alle i den vildfarelse, at USA er verdens supermagt, og at vi kan slappe af, fordi Joe Biden nok skal tage sig af alle udfordringer.

Det er ikke gået op for ret mange, at de amerikanske demokrater hader USA og gør alt, hvad der står i deres magt, for at bagtale deres egen befolkning, som de kalder ”systemisk racistisk”, og dagligt undergraver landets fordums styrke ved at spænde ben for energiproduktionen og åbne grænsen til Mexico for millioner af illegale migranter og narkokarteller og vende op og ned på alle tilvante forestillinger med afsindige woke-ideer og klimatosserier.

Samtidig med, at den amerikanske regering har travlt med at tale USA ned og kalde halvdelen af befolkningen nazister, tror samme regering, at den har så meget prestige, at den kan diktere til resten af verden. Hvis Rusland, Kina, Iran, Nordkorea og andre slyngelstater ikke gør, som Biden siger, vil de blive ramt af sanktioner, så de kan bare vente sig. Som vi kan se, er de slemme lande bedøvende ligeglade med Bidens tragikomiske udfoldelser og godt på vej til at samles i en banditalliance, som USA hverken kan matche økonomisk eller militært. Og selv om USA skulle kunne, ved verdens forenede slyngler, at Biden-staten er for affældig og fatsvag til at foretage sig noget. Alt, hvad Washington kan finde på, er at hælde uanede milliarder i en krig i Ukraine uden at have nogen forestilling om, hvordan den skal ende.

LÆS OGSÅ:  Klumme: Hvem skal journalisterne nu hade?

Flere har gjort opmærksom på, at de ikke rigtigt interesserer sig for, hvad der sker ovre i Amerika. Det er en ærlig sag, men jeg kan til gengæld garantere, at Putin, de kinesiske kommunister og mullaherne i Teheran er meget interesserede i, hvad der skal ske med Danmark og resten af Vesteuropa, den dag USA er sunket ned i et internt kaos og reduceret til en vittighed på den internationale scene.

Jeg håber, at Werner kan foreslå en vej væk fra Vestens undergang.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)