Formodet drabsmand anholdt

Fredag den 28. februar har Sydøstjyllands Politi anholdt en 27-årig mand fra Fredericia, som mistænkes for drabet på den 24-årige mand i Korskærparken, Fredericia i mandags den 24. februar.

Den anholdte menes at være identisk med den sortklædte person på scooteren, som Sydøstjyllands Politi tirsdag eftermiddag efterlyste oplysninger fra borgerne omkring, og som menes at være gerningsmanden til drabet på den 24-årige mand i Fredericia. Den 27-årige mand blev anholdt omkring kl 13.00 i Ikast-området.
Grundlovsforhør
Der vil ske fremstilling i Grundlovsforhør af den 27-årige i morgen lørdag den 29. februar kl. 10.00 ved Retten i Horsens. Anklagemyndigheden vil begære om lukkede døre under retsmødet. Af den grund kan Sydøstjyllands Politi ikke uddybe nærmere om begrundelsen for anholdelsen, eller om den eventuelle relation til den dræbte eller noget om motivet for drabet.Den 27-årige vil blive sigtet for manddrab på den 24-årige mand, der blev skudt og dræbt mandag den 24. februar i Korskærparken i Fredericia.

Af hensyn til den videre efterforskning kan Sydøstjyllands Politi heller ikke uddybe, om der måtte være en eventuel relation til de personer, som tidligere i dag fredag den 28. februar blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)