Formodet spritbilist kørte galt to gange

En 25-årig mandlig bilist blev søndag morgen anholdt og sigtet for spritkørsel efter at have kørt ind i flere biler og et skilt i Aarhus.

Kl. 05.39 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld på Søren Frichs Vej omkring krydset med Dirch Passers Gade, hvor en bilist var kørt op bag i en bil, der holdt i højre side af vejen. Ved sammenstødet blev bilen skubbet op i to andre biler. Efterfølgende kørte bilisten fra stedet, men fem minutter efter var samme bil involveret i et nyt uheld.

I krydset Søren Frichs Vej/Tousvej mistede bilisten kontrollen over sin bil og kørte op over et helleanlæg og ramte ind i et skilt. Tre mænd steg efterfølgende ud af bilen og gik fra stedet, men et kvikt vidne fulgte efter og kontaktede politiet, som fik udpeget føreren af bilen, en 25-årig mand.

En alkometertest indikerede, at den 25-årige havde en promille et godt stykke over det tilladte, og han erkendte også både at have drukket flere genstande og taget stoffer inden kørslen. Han blev derfor anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel.

Ingen personer kom umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med uheldene.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)