FOTO: 23-årig mand efterlyses for vold og trusler

Midt- og vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den eftersøgte Mads Monse Ammitzbøll Nielsen. Den 23-årige mand er sigtet for vold og trusler mod sin tidligere samlever.

Den 23-årige Mads Monse Ammitzbøll Nielsen blev om formiddagen mandag den 14. marts 2022 anholdt af lokalpolitiet i Silkeborg, hvor han blev sigtet for vold og trusler begået lørdag den 12. marts 2022 mod sin tidligere samlever .

Ihærdig eftersøgning uden resultat

Mads Monse Ammitzbøll Nielsen skulle have været fremstillet i grundlovsforhør mandag kl. 12.30. Det lykkedes imidlertid inden da den 23-årige mand at stikke af fra politistationen i Silkeborg. Trods en ihærdig indsats er det endnu ikke lykkedes politiet at finde Mads Monse Ammitzbøll Nielsen igen og få ham anholdt og stillet for en dommer. I går, onsdag den 16. marts 2022, forsøgte den 23-årige igen at opsøge kvinden, som han er sigtet for at have truet og udsat for vold.
Nu offentliggør Midt- og Vestjyllands Politi både navn og billede i håbet om at få offentlighedens hjælp til at finde manden.

 

Mads Monse Ammitzbøll Nielsen efterlyst for vold og trusler

 

Ring 114, hvis du har set Mads

Har du set den 23-årige Mads Monse Ammitzbøll Nielsen eller ved, hvor han opholder sig, eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe politiet med sagen, så ring til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

LÆS OGSÅ:  Ville bide betjent i låret

Sagen har journal nr. 4100-73241-00168-22

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)