FOTO: Hvem er denne mand?

I forbindelse med et indbrud på Marina Fiskenæs, Enjoy Resorts, natten mellem d. 05. og 06. november 2018 blev der bl.a. stjålet flere kreditkort.

Nogen har så forsøgt at hæve på kreditkortene, og på det ene kort lykkedes det at hæve et større kontant beløb. Vedhæftede fotos er fra de forsøg.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil meget gerne høre fra alle, der mener at kunne genkende enten personen eller vedkommendes tøj. På andre billeder ses det, at der er tale om to personer, som ankommer til stedet sammen. Det kan også ses, at der passerer mindst en person forbi på cykel. Det vidne, vil politiet også gerne høre fra. Billederne er optaget ved Sydbank i Augustenborg klokken cirka 05.00 om morgenen tirsdag den 6. november i år.

En anden hævning skete i Danske Bank i Gråsten kl. 02.53. Også her hører vi gerne fra vidner, der måske har set mændene.

Manden på billedet beskrives om:

  • Ukendt højde,
  • Iført vinterjakke (farven er usikker, da kameraet om natten kan forvrænge farven, men sandsynligvis mørk, blå eller grå jakke) med hætte samt maskering, iført Park handsker.

Har du information om sagen, f.eks. hvilken type jakke det er, hvem gerningsmanden er eller andet, så kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Syd.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)