FOTO: Ung kvinde slået ned af indvandrer

Efterlysning: Kan du genkende denne mand?

Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at få identificeret en mand, der er mistænkt for at have begået røveri mod en kvinde. Episoden fandt sted på Paradisgade i Aarhus C om aftenen den 7. marts, hvor den mistænkte mand stjal en kvindes telefon og efterfølgende slog hende i hovedet med knyttet hånd.

Efterlysningsfoto, (publiceret 140323)

Foto: ØJYL

Tirsdag d. 7. marts kl. 23.54 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var blevet begået et røveri i Paradisgade i Aarhus C.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 28-årig kvinde fortalte politiet, at en ukendt gerningsmand havde stjålet hendes telefon og efterfølgende slået hende i hovedet med flere slag.

Flere vidner på stedet overværede episoden og tumulten mellem de to personer og en tredje kvinde, hvorefter manden stak af fra stedet ad Paradisgade i sydgående retning.

Østjyllands Politi har endnu ikke kunne identificere den pågældende mand, og derfor frigiver politiet nu overvågningsbilleder af ham i håbet om, at offentligheden kan være med til at hjælpe med at få ham identificeret.

 

Gerningsmanden beskrives som:

– Mand
– Mellemøstlig af udseende
– Omkring 20 år gammel
– Ca. 175 cm høj
– Almindelig/muskuløs af bygning
– Mørkt hår, brune øjne, ingen skæg og ingen synlige tatoveringer.
– Var iført en mørk dynjakke/vest uden ærmer, hvid trøje med lange ærmer, sorte bukser og hvide sko.

LÆS OGSÅ:  Kvinde udsat for røveri af fire araberdrenge – Politiet beder om hjælp

Hvis man har oplysninger om, hvem manden er, eller hvor han befinder sig, bedes man ringe til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)