Gefion Group sælger studieboligprojekt

Gefion Group har netop solgt Oliebladsgade 8 på Amager til en dansk investor efter at have fået et attraktiv købstilbud. Den danske investor vil gennemføre det planlagte studieboligprojekt, som Gefion Group har udviklet og opnået byggetilladelse på. Salget medfører, at obligationer udstedt til køb af ejendommen indfries fuldt ud, og at Gefion Group opnår en meget positiv fortjeneste.

Gefion Group købte i 2018 ejendommen på Oliebladsgade 8, som blev opført i 1941 og var oprindeligt arkiv for Handelsbanken som senere blev til Amagerbank. Ejendommen har i flere år stået tom til stor ærgrelse for de nære beboere, og derfor skabte det glæde, at Gefion Group købte ejendommen.De sidste to år er blevet brugt på at udvikle et studieboligprojekt for ejendommen, og i januar 2020 gav Københavns Kommune byggetilladelse til projektet. Gefion Group har netop solgt hele projektet efter at have fået et attraktiv købstilbud fra en dansk investor, som ønsker at gennemføre studieboligprojektet.

Gefion Group har udviklet 7 studieboligprojekter i Københavns området, og er efterhånden meget erfaren i at udvikle studieboliger. Studieboligprojektet på Oliebladsgade bliver en attraktiv studieboligejendom med lyse og moderne studieboliger med eget køkken og bad og fælles lounge arealer med dobbelt højde til loftet med dejlige lysindfald. Studieboligerne får yderligere adgang til en større tagterrasse. Omkring ejendommen bliver grunden omdannet til en hyggelig have med havemøbler placeret på græsarealerne med skyggerum fra større træer ud mod gaderummet. Derudover bliver der etableret parkering for cykler og biler.

LÆS OGSÅ:  Jagten på studieboligen: Undgå at blive snydt!

Det er ikke tilfældigt, at ejendommen bliver omdannet til studieboliger. Både beliggenheden til diverse uddannelsesinstitutioner i København samt nærheden til metrostation, caféliv, fitness, indkøb og shopping er ideelt for studerende. Ejendommen ligger blot 300 meter til nærmeste metrostation og 100 meter til Amagerbrogade. Kvarteret omkring ejendommen byder både på den meget flotte Sundby Kirke og dens tilhørende præsteboliger samt mere stringent karrébebyggelse.

”Oliebladsgade 8 har været et rigtigt spændende projekt for os at udvikle til studieboliger. Det er jo ikke hver dag, man får lov til at udvikle et tidligere bankarkiv til noget helt andet. Ejendommen har sjovt nok vist sig, at den egner sig usædvanlig godt til studieboliger, som til forskel fra så mange andre studieboliger, får studieboligerne på Oliebladsgade højt til loftet samt en stor tagterrasse med flot udsigt.

Det glæder os også rigtig meget, at vi har fået et så attraktivt købstilbud, så vi både kan indfri vores obligationslån og samtidig opnå en pæn fortjeneste på salget” siger Thomas Færch, CEO, Gefion Group.

Fakta om studieprojektet på Oliebladsgade 8:

Samlet areal: 2.782 m2

Type: Studieboliger

Antal boliger: 84

Købt: 2018

Solgt: 2020

Byggetilladelse: Ja

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)