Genkender du denne mand?

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser gerningsmand til bedragerisager, hvor ældre borgere blev franarret deres kreditkort

efterlyst bedrageri2efterlyst bedrageri

Syd- og Sønderjyllands Politi beder nu borgerne om hjælp til at finde gerningsmanden til bedragerisager. Fredag den 16. september blev fire borgere i Ribe ringet op af en person, der udgav sig for at være fra bedrageriafdelingen i en bank. Under påskud af at der var sket et misbrug af borgernes kreditkort, tilbød den falske bankansatte at afhente kortet hjemme hos de ældre borgere. Tre borgere udleverede deres kreditkort og efterfølgende blev der hævet penge på to af kortene.

Politiet har siden efterforsket sagerne og har blandt andet sikret overvågningsbilleder af gerningsmanden. Det er endnu ikke lykkedes at finde frem til ham, så politiet opfordrer derfor borgerne til at hjælpe med at identificere gerningsmanden.

Kan du genkende manden på billederne eller har du andre oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen, så ring til Syd- og Sønderjyllands Politi på 1-1-4.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)