Godt dækket ind på ferien

Er I ved at bestille ferie til udlandet? De fleste har set, at der er mulighed for at tilkøbe for eksempel en afbudsforsikring, når man bestiller flybilletter, men er det egentlig noget, I har behov for? Hvis I allerede har en rejseforsikring fra jeres forsikringsselskab, er der en chance for, at netop afbestillingsforsikringen er noget, I allerede har. Det kan være, der er opstået pludselig sygdom, der gør, at I ikke kan komme afsted alligevel.

Husk rejseforsikring hvis du skal på ferie. Der er måske nogle, der vælger at springe forsikringen over, men det kan gå hen at blive en dyr fornøjelse. Nogle tror fejlagtigt, at det blå sygesikringskort giver gratis adgang til sundhedsydelser i hele Europa, men desværre er det ikke tilfældet; der kan stadig være adskillige behandlinger, der kan koste penge, hvis du bliver syg. Det er til gengæld noget af det, en rejseforsikring dækker.

Kom sikkert hjem fra skiferie

Lige om lidt banker uge syv på døren, og det betyder for rigtig mange danskeres vedkommende, at det er ved at være tid til en skiferie. Her er tale om en sport og ferietype, der typisk er fyldt med lidt mere adrenalin end den almindelige badeferie i Sydeuropa, og det betyder i nogle tilfælde også, at din rejseforsikring skal udvides med et tilkøb til ekstremsport. Skulle du ske at komme til skade på turen, kan du få den hjælp, du har behov for.

Man ønsker aldrig at blive udsat for det, men skulle du få behov for lægehjælp, en scanning eller måske endda at blive fløjet hjem før tid, er det noget af det, man gerne vil have dækket. Derfor er rejseforsikringen forhåbentlig også helt automatisk med til at give dig noget tryghed, så du ikke skal frygte de ting, du gerne vil kunne lave på din ferie – uanset om det er vandre- eller skiferie.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)