Grønt græs på et splitsekund

Overvejer I at få anlagt græs på et større område? Det kan være en plan om, at der skal anlægges græs, der kan bruges til en fodboldbane. Når det er et område, der skal bruges til leg og aktivitet, er det vigtigt, at græsset er slidstærkt og modstandsdygtigt – og det kan virke som en uendelighed, hvis man skal vente på, at de små græsfrø gror. Men her kan rullegræs komme på banen.

Rullegræs er en fantastisk løsning til jer, der gerne vil slå genvej til en flot plæne på kort tid. Akkurat som med almindelige græsfrø kommer det desuden i flere forskellige sorter, så I har noget at vælge mellem. Hvis ikke I tidligere har beskæftiget jer meget med græs, kan det dog være svært at gennemskue, hvad der egentlig giver bedst mening. Her er der dog kun to sorter af rullegræs at vælge mellem, så det er relativt overskueligt.

Slidstærkt rullegræs til boldspil

De to typer af rullegræs er begge yderst slidstærke. Det betyder, at det godt kan holde til, at der bliver spillet bold, leget og gået ture hen over plænen, uden der opstår grimme huller eller jordområder, hvor græsset ikke rigtigt får lov at vokse. Den største forskel på de to typer af rullegræs er, at den ene trives godt i skygge – så er det et mørkt område uden meget sollys, kan I overveje den type.

Rullegræs tager ikke lang tid at lægge, men det er klart en fordel, hvis man har den rette erfaring til det. Derfor kan det være en fordel at handle med en virksomhed, der også tilbyder at lægge jeres rullegræs – uanset hvor I landet, I befinder jer. Her er heldigvis en virksomhed, der tilbyder landsdækkende service, så I snart kan kigge ud på en grøn plæne, der kan bruges lige til de formål, I gerne vil.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)