GROTESK! Muslimsk borgmester river 200 år gammel statue ned! “En slavehandler skal ikke hyldes i vores offentlige rum”

En statue af den berømte købmand og skibsreder Robert Milligan blev tirsdag revet af  myndigheder i London – Det foregik ved hjælp af en kran.

Under optøjer, som de venstre-ekstremistiske  Black Lives Matter har foresaget i Rattles i London i løbet af de seneste dage, er flere historiske statuer blevet ødelagt. Blandt andet statuer, der viser den tidligere premierminister Winston Churchill, er blevet udsat for hærværk. Churchill  beskyldes nu for at være racist.

Robert Milligan (1746-1809). Foto: Tubantia

I Danmark er Black Lives Matter i søgelyset, fordi organisationens formand ofte har brugt ekstrem groft sprog om bl.a. danske politikere.

Londons muslimske borgmester, Sadiq Khan, har benyttet sig af muligheden og erklærede, at alle statuer, der forestiller slavehandlere, skal fjernes. Det skriver Fria Tider.

“En statue af den berømte skotske købmand og skibsreder Robert Milligan (1746-1809), nu udpeget som slavehandler, er revet ned,” skriver mediet.

Statuen, som er fra 1809, stod ved West India Docks i London – havnene, som Robert Milligan personligt havde bygget.

Sadiq Khan har delt nedenstående klip fra nedrivningen på Twitter med hashtagget #blacklivesmatter. Mange Twitter-brugere raser over opslaget, og en af kommentarerne kalder det “en forbrydelse mod menneskeheden” at destruere kulturarv, som disse, der er mere end 200 år gamle.

Tror du, at venstreorienterede politiere i Danmark kunne blive fristet til at nedrive historiske statuer, hvis man kan beskylde personerne, som de forestiller, for at være racister? Skriv din mening herunder og del meget gerne artiklen på facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)