Grov vold ved knivstikkeri

Søgade, Ringsted

Kl. 16.47 fredag fik politiet via alarm 112 en anmeldelse om, at en gruppe på 10-12 mænd var forsamlet på en parkeringsplads i Søgade. En af mændene skulle være i besiddelse af en kniv.

Politiet traf på stedet et vidne, der kunne oplyse politiet om, at flere biler inden politiets ankomst var kørt fra stedet.

Kort efter fik politiet kontakt til en kvæstet, 26-årig mand fra Ringsted, som blev bragt på skadestuen til behandling for nogle stiklæsioner.

Ved en kort afhøring af offeret samt efterforskning i øvrigt fik politiet grundlag for at lede efter en bestemt, navngiven mand, som politiet ikke umiddelbart har kunnet finde i løbet af fredagen.

Endvidere fik politiet identificeret et af de køretøjer, der var kørt fra stedet, således at politiet kunne standse bilen i Greve-området.

I bilen befandt sig i alt fire mænd i starten af tyverne fra hhv. Ringsted og Roskilde. Politiet anholdt de fire mænd, da de kunne mistænkes for at have en rolle i sagen om knivstikkeriet.

De fire mænd blev løsladt efter afhøringerne, men er fortsat sigtede for deres rolle i sagen, der fortsat efterforskes for at finde frem til den mand, som politiet gerne vil tale med.

Parkeringspladsen, hvor knivstikkeriet fandt sted, blev undersøgt nærmere for eventuelle spor ved brug af bl.a. politihunde. Undersøgelserne på det afspærrede området blev afsluttet først på aftenen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)