Hærværk og vold mod politimand

– Vig Festival

Kl. 22.40 torsdag skete en episode på Ravnsbjergvej ud for Vig Festivalen, hvor en 19-årig mand smed en sko ud i et fodgængerfelt. Han gik ud for at hente skoen, og i det samme kom en bilist kørende og holdt stille for manden i fodgængerfeltet. Den 19-årige slog af uvisse årsager på bilens kølerhjelm, hvilket fik bilisten til at dytte af manden. Den 19-årige slog nu mod bilens forrude, så den blev knust.

I det samme gik en gruppe på to kvinder og en politimand i sin fritid forbi, hvor den ene kvinde i selskabet så den 19-åriges adfærd, som hun påtalte. Den 19-årige skubbede til kvinden, hvilket fik politimanden til at træde i tjeneste. Han fortalte, at han var politimand, og tog fat i manden, som blev tilbageholdt. Den tilbageholdtes ven, en 19-årig mand fra Mørkøv, blandede sig nu i politimandens arbejde og skubbede ham i brystet.

Politimanden anholdt derfor den 19-årige mand fra Mørkøv, som han tilbageholdt indtil en patrulje nåede frem og kunne overtage den anholdte. De andre på stedet havde i mellemtiden tilkaldt politiet. En patrulje kom frem og anholdt også den 19-årige mand fra Svinninge, som blev sigtet for hærværk mod bilen. Den 19-årige mand, som havde skubbet betjenten, blev sigtet for vold mod polititjenestemand. De blev begge taget med til stationen til afhøring og afrusning. De blev senere løsladt, men vil høre mere i deres sager, når de skal afgøres. Hærværksmanden vil desuden få et erstatningskrav for udskiftning af forruden på bilen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)