HÆVN! 15-årig pige opsøger sin arabiske voldtægtsmand og stikker ham 10 gange med kniv

Foto: tv.: Ida. Th.: Hendes offer.

Politiet tog ikke 15-årig piges voldtægtsanklage alvorligt. Så tog hun loven i egne hænder.

Det var i marts 2018, at Ida, dengang 15 år gammel, var til en fest i den svenske by Örebro. Under festen blev hun voldtaget af to arabiske mænd, begge ti år ældre end hende, fortæller hun ifølge det svenske medie Fria Tider.

Ifølge Ida blev hun bedøvet med metadon af mændene og derefter seksuelt udnyttet og voldtaget.

Ida rapporterede ikke voldtægten til politiet før seks måneder senere, men efterforskningen blev afsluttet uden at de identificerede gerningsmænd blev afhørt.

Planlægger hævn

Som 16-årig begynder Ida at planlægge, hvordan hun kan tage loven i egne hænder.

Hun begyndte at søge på artikler på internettet om kvinder, der hævnede mænd, der havde voldtaget dem. Hun ledte også efter oplysninger om, hvordan man kan købe et våben på gaden, og hvor meget det koster.

“Automatiske våben gadepris”, “ak47 pris”, “Pistol pris på gaden” og “Beretta” er nogle af hendes søgninger fra efteråret 2019.

Og så lagde hun en plan.

Fælden klapper

Ida oprettede en falsk profil på Instagram og kontaktede den ene af de to voldtægtsmænd. På profilen fremstod Ida som arabiske Sara.

Hun begyndte at flirte med manden og de aftalte at mødes. Halvandet år efter voldtægten får Ida sin hævn.

Om aftenen d. 23. november 2019 holder voldtægtsmanden intetanende i sin bil i Örebro og venter på det, han tror er en date. Han ser hende nærme sig i bilens bakspejl og ruller vinduet ned for at hilse.

LÆS OGSÅ:  Politiet indsætter mobil politistation efter skyderi

Ida har bevæbnet sig med to knive – en i hver hånd. Så snart hun kommer op på siden af bilen, går hun til angreb og når at stikke manden 10 gange i hoved og hals ind gennem bilens vindue, inden manden kører væk.

Retssagen

En time efter angrebet blev Ida anholdt af politiet. I den efterfølgende retssag erkender manden at have haft sex med Ida, men han påstod, at det foregik frivilligt. Ida udtaler sig kun begrænset til politiet.

I første omgang blev Ida frikendt, fordi det var lykkedes hende at slette alle blodspor. Men søgehistorikken på hendes telefon og det faktum, at telefonen kunne spores til at have været i nærheden af gerningsstedet på gerningstidspunktet gør, at Ida til sidst bliver dømt.

Ida blev idømt halvandet års fængsel for mordforsøg og skal betale 130.000 svenske kroner i erstatning til manden.

(Idas er ikke pigens rigtige navn)

Hvad mener du? Kan du forstå, at pigen tog sagen i egen hånd? Ville du gøre det samme – evt. for din datter eller søster? Eller er selvtægt aldrig OK?

Skriv din menig i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne artiklen på Facebook!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)