Her kan du se Champions League kampene

Champions League er tilbage efter en længere vinterpause, og det betyder, at det begynder at spidse til.

Det er kun cremen af cremen der er tilbage, efter at holdene har slået hinanden ud på kryds og tværs i grupperne, og dermed er der lagt op til masser af spænding.

Hvordan lyder kampe mellem Dortmund og PSG eller måske Real Madrid mod Manchester City?

Det er virkeligheden, og det er de kampe, vi blandt andet kommer til at se i løbet af de næste par uger. Har du ikke mulighed for at se kampene på tv, så findes der dog flere løsninger til dig.


Ifølge Mesterbold er der nemlig mulighed for at livestreame kampene online, så du behøver faktisk ikke nogen dyr tv-pakke for at se dit favorithold i aktion i Champions League.

Hos Mesterbold anbefaler de, at du opretter dig via en af de bookmakere, hvor de har købt rettighederne til at vise kampene. Det kommer de med i et eksempel på deres hjemmeside, som du kan se her ovenover.

Hvilke streamingtjenester skal du bruge?

Hvis du ikke vælger den ovenstående løsning, så er der flere gode muligheder for, at du kan se topkampene i Champions League.


Den letteste løsning vil formentlig være, at du investere i et Viaplay-abonnement, hvor du får adgang til deres live sportskampe. Det er nemlig Viaplay, der har rettighederne til at vise Champions League på dansk tv, og derfor vil det også være deres kanaler, du kan se på Viaplay.


De største Champions League kampe bliver sendt på Tv3+ og på Tv3 Sport.

Smut på baren

Ønsker du ikke at betale for et streamingabonnement, og har du ikke Champions League-kanalerne i din tv-pakke, så kan du altid smutte ned på din lokale sportsbar, som helt sikkert har rettighederne til at vise kampene.

Hvis ikke de har det, så giver det jo ingen mening, at de viser sport.


Gør dog dig selv og baren den tjeneste, at du som minimum køber noget at drikke. Baren betaler mange penge for at have tilladelse til at vise sport, og derfor vil det også kun være fair, at de tjener lidt på de kunder, der kommer for at udnytte deres tv.

En cola til 30 kroner er da også værd at betale, hvis du kan se 90 minutters topfodbold. Ikke?

Vil du hellere sidde hjemme i din egen stue, så er det løsningen som Mesterbold foreslår længere oppe, som er den bedste mulighed.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)