Hjælp politiet: Der er affyret op til tre pistolskud

Sydøstjyllands Politi modtog i går aftes anmeldelse om, at der var blevet afgivet 2-3 skud ud for Finlandsvej 103 i Vejle omkring kl. 23.35, og at der i den forbindelse var set flere personer i området.

Flere patruljebiler blev derfor sendt til området, hvor der blev foretaget en grundig gerningsstedsundersøgelse, som fortsætter i dag, og afhøring af flere personer. Der blev ikke fundet nogen tilskadekomne i forbindelse med hændelsen, men et tomt patronhylster blev fundet, og to personer blev efterfølgende anholdt med henblik på afhøring i sagen.

Vidner efterlyses
Hændelsen efterforskes nu nærmere, og i den forbindelse har politiet brug for hjælp fra eventuelle vidner, der har set noget eller har kendskab til hændelsen. Alle oplysninger kan have betydning, så Sydøstjyllands Politi opfordrer derfor alle, der har oplysninger om hændelsen til at kontakte politiet ved at ringe 1-1-4.

Den igangværende efterforskning skal bl.a. afdække, hvad motivet til hændelsen måtte være, hvem de implicerede er, og hvem der kan drages til ansvar.

Mange tak for hjælpen på forhånd.

Af hensyn til efterforskningen har Sydøstjyllands Politi ikke lige nu yderligere oplysninger, der kan deles med offentligheden i forbindelse med denne hændelse.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)