Hjemmerøveri begået mod ældre kvinde – oplysninger på 114

Nordjyllands Politi fik i dag, den 22. juni 2023, kl. 09.50, anmeldelse om et hjemmerøveri begået i Jerslev beliggende i Brønderslev kommune. En ukendt gerningsperson trængte omkring kl. 09.30 ind hos en ældre kvinde på en adresse i Jerslev, hvor gerningspersonen forlangte at få udleveret dankort og pinkode af sit offer.

 

Gerningspersonen beskrives som: mand, ca. 180-190 cm høj, 40-50 år, kraftig af bygning, umiddelbart intet skæg, iført sort overdel uvist om lang eller kort ærmet, sorte bukser samt iført et blåt mundbind.

Følgende køretøj kan være relevant for sagen: En personbil af ukendt fabrikat, muligvis en minibil passende med VW Polo eller VW Golf i farven bordeaux rød med ukendt registreringsnummer.

Udbyttet blev et dankort, et mindre beløb i kontanter, en Samsung Galaxy 4 Mini samt en trådløs fastnet telefon.

Kvinden er naturligvis chokeret over situationen, men hun er ikke kommet til skade som følge af episoden, som politiet ikke desto mindre tager meget seriøst:

”At blive udsat for, at der nogen, som trænger ind på ens private bopæl, er dybt utrygt. Og det ser vi med stor alvor på – og derfor efterforsker vi i øjeblikket sagen,” siger vagtchef, politikommissær Morten Axelsen, der ikke give yderligere detaljer omkring forholdet, da sagen er verserende.

”Vi har allerede foretaget afhøringer af offeret og foretaget gerningsstedsundersøgelse samt sporsikring – og vi har, foran os, en række andre efterforskningsskridt, der skal belyse omstændighederne nærmere.”

LÆS OGSÅ:  Udlænding idømt fem års fængsel for røveri mod ældre kvinde

Vagtchefen opfordrer borgere, der måtte have informationer i sagen eller har gjort sig observationer i området om straks at ringe til politiet på telefon 114.

Pressens kontaktperson i øjeblikket vagtcentralen, men den overgår til efterforskning i Frederikshavn, så fra 23. juni er kontaktpunktet for pressen efterforskningsledelsen i Frederikshavn.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)