Hvad gør man, når alt er løgn?

Af Lars Hedegaard.

Jeg har lyst til at skrive noget mere om medierne og om skadevirkningerne af deres overgang til at være kanaler for diverse venstreekstreme tvangstanker.
Jeg har med sorg bemærket, at nogle af mine venner på ”højrefløjen” er begyndt at abonnere på en række sammensværgelsesteorier: Hamas’s massakre den 7. oktober var iværksat af onde jøder, der ville have en undskyldning for at foranstalte massemord på palæstinensere. Flyene, der gjorde det af med World Trade Center den 11. september 2001, var fjernstyret af USA og havde intet at gøre med fanatiske muslimers lyst til at dræbe vantro. Corona er opfundet af Bill Gates for at udrydde størstedelen af verdens befolkning. Jeg har tilmed hørt fra – nu tidligere – venner, at Auschwitz blot var en arbejdslejr, og at Holocaust er løgn og jødisk propaganda.
Hvordan er det kommet dertil? Det blev jeg netop spurgt om i går, og min bedste forklaring er, at ellers rettænkende mennesker efter gennem mange år at have hørt på mediernes systematiske løgne, har konkluderet, at så er alt andet nok også løgn. Og på google kan man nemt finde ”eksperter”, som kan levere overbevisende forklaringer om, at der i alle tilfælde er sket det modsatte af, hvad vi troede.
Det er så en af løgnepressens mest markante bedrifter.
Vi kender det jo også fra privatlivet. Har konen været utro, tror man, at sådan er alle kvinder. Og det er de måske.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)